A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

На Уманщині відзначено найуспішніших учнів

На Уманщині склалася добра традиція щороку в травні вшановувати обдарованих школярів Уманщини на районному фестивалі обдарованих дітей «Перлини майбутнього – 2018».  З кожним роком фестиваль набирає все більшої масштабності. Щорічно збільшується кількість шкіл, які можуть пишатися своїми учнями, зростає кількість досягнень юних вундеркіндів і «зірок».

15:44 16.05.2018

100-річний ювілей відзначила Марія Халахур

 15 травня 2018 року святкувала своє 100-річчя Халахур Марія Михайлівна. В цей день на гостину до ювілярки завітали  представники районної влади, щоб засвідчити свою повагу, а саме голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та керівник апарату Уманської районної державної адміністрації Наталія Сиротюк.

17:02 15.05.2018

Фахова майстерня на тему «Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: медицина»

14 травня у Києві відбулась всеукраїнська фахова майстерня на тему «Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: медицина», що відбувалася в рамках Проекту ПУЛЬС.

16:42 15.05.2018

Субсидії по-новому: з травня субсидії черкащанам нараховуватимуть за оновленою програмою

Нова програма житлових субсидій стартувала в Україні 1 травня. Вона є більш справедливою та адресною. Про зміни у системі нарахування субсидій повідомив на вранішній координаційній нараді директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Руслан Чикало.

08:44 15.05.2018

Очільники району висловили слова подяки матерям героїв

11 травня 2018 року очільник районної ради Оксана Супрунець та голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко побували у селі Черповоди, Громи та Берестівець де зустрілися з матерями загиблих воїнів, аби вручити подяки за патріотичне виховання синів та вручили квіти та подарунки матерям героїв: Цуркан Марії Петрівні, Гребенюк Марії Пилипівні та Ніженській Ганні Данилівні.

17:03 14.05.2018

На Уманщині учасник АТО отримав житло

11 травня 2018 року в селі Антонівка відбулася урочиста подія. Учаснику АТО Едуарду Іванишину було вручено житло, придбане за рахунок співфінансування 50 на 50 з районного та сільського бюджетів.

16:11 14.05.2018

На Уманщині відбулись урочистості з нагоди Дня матері

День матері – це одне із найзворушливіших свят, бо кожен із нас з дитинства і до своїх останніх днів несе у своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами. Це свято повернулося до нас із забуття, щоб відновити давню традицію вшанування Матері-Богородиці, Матері-Жінки, Матері-України, як триєдиного символу всеохоплюючої любові, віри, надії.

17:16 11.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь