A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Нагорода депутату Віктору Слободяну

Депутата районної ради VIII скликання, директора ТОВ "Агровіт" Віктора Слободяна нагороджено почесним знаком «За співпрацю» від Національної Гвардії України за системну волонтерську діяльність.Підприємство з перших днів повномасштабної війни в Україні системно підтримує силами та засобами, відповідно запитів, бійців 27 Печерської бригади НГУ. А сьогодні Віктор Слободян передав полковнику Дмитру Цимбалу окопний та автомобільний РЕБ, який натепер дуже актуальний та важливий у війську. «— Колектив вашого підприємства з першого дня повномасштабної війни активно працює на тиловому фронті, проявляючи якнайкращі людські чесноти: високий патріотизм, людяність, милосердя та розуміння, що справа боротьби із рф – це справа кожного свідомого громадянина України», - сказав Дмитро Цимбал. «- Мені дуже приємно сьогодні вручити високу нагороду вашому керівнику Віктору Слободяну й подякувати за благородність. За честь - потиснути особисто руку людині, яка постійно підтримує не тільки 27 Печерську бригаду, яку очолюю, а й інші підрозділи та формування сил спротиву у боротьбі із ворогом. Дякую за ваші добрі серця, невтомність, працелюбність та вміння не тільки ефективно працювати у сфері сільського господарства, а й спрямовувати кошти на благодійність. За нами - правда, віра та сила. Україна обов’язково переможе! Слава та шана Захисникам та Захисницям України! Слава бійцям тилового фронту!»(Софія Квітка)

12:25 17.05.2024

Співчуття

Передчасно пішов із життя староста Кочержинського старостинського округу Паланської сільської ради  Петро Федорович КУЧЕРЕНКО.  

13:08 25.01.2024

Кампанія декларування 2022 року відтерміновується до перемоги над окупантами

У зв’язку з численними зверненнями Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) нагадує посадовцям — під час війни можна не подавати декларації й повідомлення про суттєві зміни в майновому стані та відкриття валютного рахунку в банку-нерезиденті.

12:05 10.05.2022

Вітаємо з ювілеєм депутата Уманської районної ради Олександра ЧЕКМАНА

  Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ЧЕКМАНА Олександра Сергійовича, члена постійної комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва та регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища – з нагоди ювілейного дня народження!

09:11 23.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь