A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Комісією обговорено актуальні питання освітньої галузі

Про створення опорних навчальних закладів та їх філій, затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Уманської районної ради» та ряд інших питань обговорювали на засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та засобів масової інформації, яку провів її голова Михайло Лівшун.

15:53 25.04.2018

Обговорено питання ремонту проблемної ділянки дороги у селі Танське

На адресу Уманської районної ради та районної державної адміністрації надійшло клопотання від депутата районної ради Олексія Ковтуна щодо допомоги у вирішенні питання асфальтування дороги по вул. Пархоменка та ремонту містка у селі Танське.

16:21 24.04.2018

Районна рада розпочала підготовку до позачергової сесії

23 квітня 2018 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, підприємництва та регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища, яку провів її голова Анатолій Кисіль.

15:02 24.04.2018

Сесія обласної ради внесла зміни до обласного бюджету на 2018 рік та прийняла рішення з важливих питань життєдіяльності області

20 квітня 2018 року проведено пленарне засідання двадцять другої сесії обласної ради сьомого скликання. Відкрив і вів його голова обласної ради Олександр Вельбівець. 

14:34 24.04.2018

Голова районної ради Оксана Супрунець провела зустріч із чорнобильцями

18 квітня 2018 року голова районної ради Оксана Супрунець провела зустріч із головами первинних організацій районної організації «Союз Чорнобиль України». Участь у засіданні взяла керівник апарату Уманської РДА Наталія Сиротюк, начальник управління праці та соціального захисту населення Олег Ярошевич, голова районної організації «Союз Чорнобиль України» Петро Сорока, представники Уманського районного ЦПМСД.

15:54 19.04.2018

Заходи з нагоди 30-річчя Народного самодіяльного ансамблю пісні і танцю «Хлібодари»

18 квітня 2018 року заступник голови районної ради Петро Бабкін взяв участь у святковому концерті Уманського НУС присвячений 30-річчю з дня заснування Народного самодіяльного ансамблю пісні і танцю «Хлібодари».

14:52 19.04.2018

На Уманщині відзначили 100-річчя Товариства Червоного Хреста України

18 квітня 2018 року Товариство Червоного Хреста України відзначає одну з вагомих дат в своєму історичному  календарі – 100-річчя з дня заснування. Це одна з найбільших громадських організацій нашої країни, яка починає свою історію з буремної весни 1918 року, коли Україна боролася за незалежність і демократію, долаючи спадок царської імперії та Першої світової війни – катастрофічний стан здоров’я населення, епідемії тифу, холери, туберкульозу, голод і холод. Товариство з того часу й дотепер надає медичну і гуманітарну допомогу, бере участь у наданні міжнародної допомоги в разі катастроф і надзвичайних ситуацій, забезпечує медико-соціальну допомогу найменш соціально-захищеним верствам населення, проводить санітарно-просвітницьку роботу.

16:36 17.04.2018

Прем'єр-міністр України з робочою поїздкою в Уманському районі

13 квітня 2018 року голова обласної ради Олександр Вельбівець та голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко супроводжували в робочій поїздці Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, який прибув в Уманський район з метою проінспектувати хід ремонтних робіт на автошляху «Київ-Одеса».

09:36 17.04.2018

Проведено загальні збори громадян села Городниця

13 квітня 2018 року відбулися загальні збори громадян села Городниця, участь у яких взяв заступник голови районної ради Петро Бабкін, працівники апарату районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

15:47 13.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь