A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Глава Уряду про підвищення мінімальної зарплати: «Щойно економіка нам дозволить, обов’язково піднімемо»

Можливості економіки були і будуть ключовою передумовою підвищення мінімальної зарплати в Україні, сказав в інтерв’ю виданню «Обозреватель» Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

16:54 02.07.2018

Президент внесе до Парламенту зміни до Конституції щодо закріплення стратегічного напрямку руху України до членства в ЄС та НАТО

Президент Петро Порошенко внесе на розгляд Верховної Ради зміни до Конституції України в частині закріплення в Основному законі стратегічних цілей Української держави – набуття членства України в Європейському Союзі та Північноатлантичному Альянсі.

16:45 02.07.2018

На Уманщині відбувся мітинг-реквієм до Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні

Ось уже 77 років пройшло від тієї страшної пам’ятної червневої пори, коли пролунали слова: війна, та в пам’яті людській вони залишаться назавжди. В червні ми вкотре повертаємось думками до подій, пережитих нашим народом у страшні дні початку війни.

15:40 22.06.2018

В Уманському районі відкрили нову поліцейську станцію

На Уманщині в селищі Бабанка в понеділок, 18 червня, відкрилася нова поліцейська станція. Вона обслуговуватиме не тільки селище Бабанка, а й села Уманського району – села Свинарка, Гродзеве, Оксанина та Коржовий Кут.

09:44 19.06.2018

Святкові заходи до Дня медичного працівника

Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі і медсестри, але й всі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя. Професія медика не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості.

16:09 15.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь