A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Районний конкурс читців-декламаторів «І лине Шевченківське слово…»

6 березня 2018 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості, за сприяння Уманської районної ради, проведено районний  конкурс читців-декламаторів «І лине Шевченківське слово…», в якому взяли участь 22 учнів із  16 освітніх закладів.

15:40 07.03.2018

Оксана Супрунець взяла участь у загальних зборах громадян села Піківець

7 березня 2018 року відбулися загальні збори громадян села Піківець. Участь у загальних зборах взяла голова районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

12:11 07.03.2018

Володимир Гройсман: Україна перебудовує економіку з метою виходу на нові ринки

Однією з цілей економічного зростання та перебудови моделі економіки з сировинної до економіки доданої вартості є якомога швидший вихід та закріплення на нових для нашої продукції ринках. Про це сказав Володимир Гройсман в інтерв’ю Латвійському телебаченню.

11:56 07.03.2018

Cоціальні проекти, реалізовані за підтримки депутатів районної ради

У 2017 році за фінансової підтримки депутатів районної ради на Уманщині реалізовано ряд соціальних проектів. Зокрема, підходить до завершення реконструкція стадіону за сучасними стандартами в Родниківці, на що залучено спонсорську допомогу депутатів районної ради, директора ПОСП «Уманський тепличний комбінат» М.В.Гордія та керівника КСП «Родниківка» С.М.Войченка, а також витрачено бюджетні кошти. Окрім того, за спонсорської підтримки КСП «Родниківка» виконано поточний ремонт доріг на сільських вулицях. В Аполянці за сприяння депутата районної ради, керівника ТОВ «Прометей» В.П.Мальченка виконано ремонт сільських доріг, завершено ремонт сільського клубу та ДНЗ «Білосніжка», перекрито дах у фельдшерському пункті, капітально відремонтовано автобусну зупинку в центрі села та встановлено автобусну зупинку для школярір на вул.Молодіжна.

17:35 04.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь