A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

На Уманщині відзначили День захисту дітей

1 червня 2018 року на шкільному подвір’ї Полянецької ЗОШ І-ІІІ ступенів зібралися діти з усієї Уманщини аби відзначити свято дитинства. На районні заходи з нагоди Дня захисту дітей завітали поважні гості: голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Борис Бондар, сільський голова села Полянецьке Володимир Коритник.

16:08 01.06.2018

Рятувальники Уманщини отримали новий пожежний автомобіль

31 травня відбулося урочисте введення у бойовий розрахунок місцевої пожежно-рятувальної частини сучасного пожежно-рятувального автомобіля на базі шасі КРАЗ. Участь у заході взяли почесні гості: голова районної ради Оксана Супрунець, голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, секретар міської ради Людмила Кирилюк, заступник начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, полковник служби цивільного захисту Олександр Горобець, голова Паланської ОТГ Петро Кучеренко, депутат районної ради Володимир Мальченко.

17:02 31.05.2018

На Уманщині обрали найкрасивіших дівчат

29 травня в Родниківському будинку культури відбувся молодіжний конкурсу краси «Міс Уманщини -2018». Одна з головних цілей конкурсу, це показати, що краса має велику силу об’єднувати, адже в ньому  взяли участь не лише дівчата з Родниківки, але й красуні з Ладижинки, Сушківки, Городниці, Доброводів та Піківця.

14:58 30.05.2018

«Якісні зміни в медичних закладах – серед першочергових завдань», – очільник області

Нова якість лікування віднині доступна для пацієнтів Черкаської обласної лікарні. В тутешнє урологічне відділення придбали вартісне обладнання, що дозволяє виконувати ендоскопічні операції в будь-яких відділах сечовидільної системи. Апаратів із такими характеристиками в Україні всього три.

16:34 29.05.2018

15-річчя встановлення пам’ятника загиблим прикордонникам в роки Другої світової війни

Численні делегації прикордонників запасу майже з усіх областей України, м. Києва, районів Черкаської області прибули до унікального меморіального комплексу героям-прикордонникам та їх службовим собакам, що знаходиться в селі Легедзине Тальнівського району.  Він побудований на честь прикордонників, які вступили в бій проти ворога. В нерівному бою загинуло 500 прикордонників та 150 собак.

16:28 29.05.2018

ЯРМАРОК ЗДОРОВ’Я «Обери свого сімейного лікаря»

26 травня 2018 року в приміщенні сільської бібліотеки села Родниківка було проведено Ярмарок здоров’я «Обери свого сімейного лікаря».  Участь у якому взяв заступник голови районної ради Петро Бабкін.

15:37 29.05.2018

У школах Уманщини пролунав останній дзвінок

25 травня 2018 року у школах Уманщини відбулися традиційні святкові лінійки, присвячені завершенню навчального року. Цього року шкільний дзвінок пролунав востаннє для 192 випускників шкіл Уманщини.

17:05 25.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь