A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

На Уманщині відзначено найуспішніших учнів

Дата: 16.05.2018 15:44
Кількість переглядів: 780

На Уманщині склалася добра традиція щороку в травні вшановувати обдарованих школярів Уманщини на районному фестивалі обдарованих дітей «Перлини майбутнього – 2018».  З кожним роком фестиваль набирає все більшої масштабності. Щорічно збільшується кількість шкіл, які можуть пишатися своїми учнями, зростає кількість досягнень юних вундеркіндів і «зірок».

Почесні гості свята – голова районної ради Оксана Супрунець, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Сиротюк, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники закладів освіти району.

Звертаючись до учасників фестивалю голова районної ради Оксана Супрунець висловила щирі слова вітань. Зауваживши, що депутатський корпус Уманської районної ради завжди підтримує ініціативи, спрямовані на розвиток творчого потенціалу нашого юного підростаючого покоління.  І приємно те, що і у нас уже другий рік діє районна  Програма підтримки і стимулювання талановитої молоді Уманщини  на 2016-2020 роки, відповідно до якої учні району отримують одноразові грошові винагороди та стипендії.

Оксана Анатоліївна побажала юним талантам подальших успіхів і впевнено йти до поставленої мети.

У номінації «Гордість Уманщини» Дипломами районної ради за особливі успіхи у навчанні, науково-дослідницькій  діяльності та особистий внесок у піднесення іміджу району нагороди отримали:

1. Анастасія Тисевич, учениця 8-го класу Родниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка за зайняте ІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури.

2. Перепелюк Ілона Олександрівна, учениця 7 класу Родниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка за зайняте ІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

3. Ткаченко Ігор Андрійович, учень 8 класу Бабанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

4. Віштал Лілія Анатоліївна, учениця 10 класу Дмитрушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури.

5. Нетреба Дарія Олександрівна, учениця 10 класу Дмитрушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

6. Ващенко Тетяна, учениця 7 класу Дмитрушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за зайняте ІІІ місце в обласному та ІІІ місце у Всеукраїнському етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

7. Омельчук Світлана, учениця 11 класу Іванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології.

8. Максименко Олеся, учениця 11 класу Родниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

9. Шуляк Антон, учень 11 класу Старобабанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

10. Резнік Вероніка, учениця 11 класу Полянецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії.

11. Гавришко Дмитро, учень 11 класу Старобабанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.

12. Плисканівський Руслан, учень 11 класу Бабанської загальноосвітньої школи за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.

13. Козін Ольга

Уже стало традицією відзначати на районному фестивалі «Перлини майбутнього» заклади освіти, які в рейтингу по роботі з обдарованими дітьми вибороли призові місця:

- ІІІ місце в рейтингу закладів  загальної середньої освіти по роботі з обдарованими дітьми зайняла Бабанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, директор Надія Жмуденко;

- ІІ місце в рейтингу закладів освіти по роботі з обдарованими дітьми отримує   Родниківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Тараса Григоровича Шевченка, директор Олександра Слупіцька;

- І місце в рейтингу закладів освіти по роботі з обдарованими дітьми нагороджується Дмитрушківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, директор Ніна Мовчан.

Титул «Учень року – 2018»  вибороли:

- Козін Ольга, учениця 11 класу Косенівського НВК (номінація «Інтелект року»);

- Бевз Марія, учениця 11 класу Старобабаніської школи (номінація «Творча особистість року»);

- Омельчук Іван, учень 11 класу Іванівської загальноосвітньої школи (номінація «Спортсмен року»).

Учасників та гостей свята розважали учнівські колективи художньої самодіяльності Уманщини.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь