A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Проведено засідання постійних комісій районної ради

12 липня 2018 року було проведене засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та комунальної власності та постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та засобів масової інформації.

15:22 12.07.2018

Проведена зустріч з орендарями земель та підприємцями села Косенівка

10 липня 2018 року голова районної ради Оксана Супрунець провела зустріч з орендарями та підприємцями, які обробляють земельні ділянки в селі Косенівка. Участь у засіданні взяли: керуюча справами районної ради Наталія Короп, начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Тетяна Солом’яна,  сільський голова села Косенівка Олександр Дементьєв, депутат районної ради Людмила Кузьменко, депутати сільської ради.

16:40 10.07.2018

«Чиста вода»: в Україні презентували онлайн-карту забрудненості річок

Державне агентство водних ресурсів та Агенція журналістики даних презентували інтерактивну карту забрудненості річок в Україні «Чиста вода». Цей інструмент створено на основі відкритих даних про якість поверхневих вод за сприяння Державного агентства з питань електронного урядування у межах проекту USAID/UK aid «Прозорість і підзвітність у державному управлінні та послугах»/TAPAS.

09:21 10.07.2018

Україна та ЄС домовилися продовжити та прискорити реформу у сфері боротьби з корупцією – результати 20-го Саміту Україна-ЄС

В спільній заяві за результатами Двадцятого Саміту Україна-ЄС відзначається, що сторони домовилися про важливість продовження та прискорення реформ, зокрема у сфері боротьби з корупцією, яка викликає занепокоєння громадян та бізнесу України.

09:18 10.07.2018

Проведено чергову сесію районної ради

6 липня 2018 року відбулося засідання 32 чергової сесії районної ради. Участь у засіданні взяв голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники правоохоронних органів, сільські та селищний голови, представники засобів масової інформації. Проводила засідання голова районної ради Оксана Супрунець.

15:48 06.07.2018

Розпочато роботу постійних комісій Уманської районної ради

3 липня 2018 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища, яку провів її голова Анатолій Кисіль.

16:07 03.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь