A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Розпочато підготовку до проведення спартакіади серед депутатів

Відповідно до статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про проведення Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів Верховної Ради України, Депутатів Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад було видано розпорядження головою Черкаської обласної ради «Про проведення у 2018 році обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад».

15:32 13.04.2018

На Черкащині атовцям виділили вже понад 11,5 тис. га землі

Протягом І кварталу 2018 року Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області надало учасника АТО та сім’ям загиблих воїнів 427 дозволів для розроблення землевпорядної документації на загальну площу 764,58 га та передало у власність 183 земельні ділянки загальною площею 295,34 га, інформує  Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області.

15:27 13.04.2018

На Уманщині розпочалися заходи з благоустрою та озеленення територій

З метою забезпечення організації виконання комплексу заходів, спрямованих на поліпшення стану благоустрою, озеленення і приведення у належний санітарний стан території населених пунктів в районі розпочато заходи з благоустрою та озеленення.

15:01 12.04.2018

Актуальні питання сьогодення обговорено на нараді з сільськими головами

Декларування одноосібників за 2017 рік, встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності та ряд інших актуальних питань обговорено на нараді з сільськими головами Уманського району. Участь у засіданні взяла голова районної ради Оксана Супрунець, начальник Уманської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Сліпченко, головний лікар Уманської ЦРЛ Інна Добрянська, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. Проводив нараду голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко.

16:26 10.04.2018

Керівники району привітали з Великоднем мешканців Рижавського стаціонару

Напередодні свята Воскресіння Христового, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та голова райдержадміністрації Євгеній Данченко відвідали Рижавське стаціонарне відділення територіального центру, аби привітати його мешканців з Великоднем та, як годиться, вручити традиційні атрибути свята, зокрема, пасочки, крашанки та солодощі.

12:35 10.04.2018

Загальні збори громадян села Черповоди

4 квітня 2018 року відбулися загальні збори громадян села Черповоди, участь у яких взяв заступник голови районної ради Петро Бабкін, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

12:58 05.04.2018

Робота для нащадків

 Як стверджують відомі мислителі: «Великодушну людину відрізняє те, що вона не шукає вигоди для себе, а з готовністю робить добро іншим». Так і наша Уманщина багата добрими та небайдужими людьми. Людьми, які переймаються рідним районом та турбуються про тих, кому ця допомога найбільш необхідна. 

14:46 03.04.2018

Президент підписав Закон, який унормовує можливість передавати земельні ділянки без плану зонування території

29 березня Президент України П. Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення деяких аспектів нафтогазової галузі», яким внесено зміни до статті 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

14:34 03.04.2018

На сесії районної ради затверджено ряд програм

30 березня 2018 року відбулося засідання 29 сесії районної ради. Участь у засіданні взяв голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники правоохоронних органів, сільські та селищний голови, представники засобів масової інформації. Проводила засідання голова районної ради Оксана Супрунець.

15:50 30.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь