A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Увага до людей похилого віку

1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку. Привітати мешканців стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування населення в селі Рижавка приїхали районної ради Оксана Супрунець, голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, директор терцентру Наталія Кицик, голова районної ветеранської організації Анатолій Дем’янчук, голова Паланської ОТГ, сільські голови, голова правління ПрАТ „Світ меблів – Україна” Олександр Сігов.

09:14 02.10.2018

Оксана Супрунець привітала жителів Маньківщини з нагоди ювілею району

28 вересня 2018 року голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький відвідали смт Маньківка, де взяли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 95-річчя утворення Маньківського району.

11:27 01.10.2018

Оксана Супрунець: «Уманський край має всі умови для успішного розвитку туристичної галузі»

У рамках відзначення Міжнародного дня туризму голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь у туристичному ярмарку Західної Черкащини, що проходив 27 вересня 2018 року на території Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань».

16:00 28.09.2018

Відбулося засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та регуляторної політики

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку та регуляторної політики, яку провів її голова Володимир Мальченко.

15:40 27.09.2018

У районі відзначили Всеукраїнський День дошкілля

День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Бути вихователем дошкільного закладу – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, наше майбутнє і надія.

16:57 25.09.2018

Постійна комісія районної ради розглянула ряд гуманітарних питань

Звіт голови районної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Уманського району та делегованих районною радою повноважень було розглянуто постійною комісією районної ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та засобів масової інформації.

16:01 25.09.2018

Розпочато роботу постійних комісій районної ради

25 вересня 2018 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань агропрормислового комплексу, підприємництва та регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища, яку провів її голова Анатолій Кисіль.

15:28 25.09.2018

НеКонкурс "Відчайдушні вчителі"

З метою підвищення престижності професії вчителя у суспільстві, підтримки творчої педагогічної діяльності працівників загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та форм власності м. Умань та Уманського району та поширення інноваційних педагогічних здобутків проводиться НеКонкурс «Відчайдушні вчителі».

17:00 24.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь