A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

«ВЕСЕЛА ДІТВОРА» здійняли овації на X Міжнародному фестивалі-конкурсі

В жовтні в Уманському міському Будинку культури відбувся X Міжнародний фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтв та театрів мод «Квітуча країна». Організаторами масштабного мистецького заходу  виступили творчий проект «Тріумф - Fest», відділ культури Уманської міської ради, Національна Всеукраїнська музична спілка, Всеукраїнська спілка сучасної та естрадної хореографії, дендрологічний парк «Софіївка» та школа танцю «Experience» м. Дніпро.

14:46 31.10.2018

Поетичний жовтень знову об’єднує таланти Уманщини

Густими туманами, полум’яною ковдрою листя та першими іскорками інею щедро встилає землю осінь.Щоб відчути урочисто-прекрасну атмосферу, що панує навкруги та створити чудовий осінній настрій, працівники Уманської центральної бібліотеки підготували для своїх читачів, а також усіх охочих чудовий подарунок – годину спілкування з Поезією.

14:32 31.10.2018

Черкащан запрошують взяти участь у Міжнародному конкурсі «Перлина Fest»

Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest» відбудеться 10 листопада у Колонній залі Київської міської державної адміністрації за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад» та Київської міської державної адміністрації, українсько-німецької благодійної організації «Благодійний фонд інновацій та розвитку» та EVENT-компанії «Перлини України». Організатори заходу запрошують провідні дитячі культурні заклади Черкащини взяти участь у конкурсі.

17:12 30.10.2018

Робочий візит у село Ладижинка

26 жовтня 2018 року голова районної ради Оксана Супрунець та голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко здійснили робочий візит у село Ладижинка.

12:55 29.10.2018

Найбільший попит роботодавців Черкащини на кваліфікованих робітників

Протягом січня-вересня 2018 року роботодавці Черкаської області  проінформували обласну службу зайнятості про наявність  32,6 тис. вакансій, що на 6,1% більше, ніж у січні-вересні  2017 року. За видами економічної діяльності:  31,8%  вакансій пропонується у сільському господарстві,  17,9% – на підприємствах та установах переробної промисловості,  14,5% – в оптовій та роздрібній торгівлі,  6,4% – у державному управлінні й обороні, 6,2% – в освіті.

15:59 26.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь