A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Програму «Доступне житло» змінили

Про це наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко на засіданні Уряду. Він підкреслив, що нова удосконалена програма забезпечення українців доступним житлом, розроблена Мінрегіоном, повністю мінімізує корупційні ризики при її реалізації. Дає свободу громадянам у виборі свого майбутнього житла, спрощує та полегшує доступ до державного кредитування, забезпечує прозорість та розширює коло учасників і кредитні можливості за рахунок залучення державних банків.

16:40 10.10.2018

Доступне медичне страхування — наступний етап реформи МОЗ України

Міністерство охорони здоров’я України бачить медичне страхування невід’ємною частиною нової системи охорони здоров’я. Про це говорить заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк. Але, за його словами, перед тим, як почати впроваджувати страхування, потрібно впровадити новий механізм оплат медичних послуг всіх рівнів. Спершу має з’явитися інститут медичної послуги, запрацювати ринок медичних послуг з конкуренцією автономних лікарень-підприємств та повноцінна електронна система охорони здоров’я для контролю надання послуг. У пацієнта має бути вибір лікаря та медзакладу. Без цього страхування буде лише фейком.

16:38 10.10.2018

Робочий візит у село Дубова

Днями голова районної ради Оксана Супрунець побувала з робочим візитом у селі Дубова, де зустрілася із сільським головою Олександром Яциною. В рамках зустрічі було оглянуто Дубівський НВК, де сьогодні навчається 178 учнів. Основною проблемою закладу тривалий час була система опалення. В цьому році проблему було вирішено та встановлено новий котел.

16:32 10.10.2018

Президент: Нова українська школа – ключ від європейського майбутнього держави

Президент Петро Порошенко зазначає, що одним із перших пріоритетів його діяльності є освітня реформа і впровадження «Нової української школи». Президент зауважив, що чотири роки тому український народ здійснив цивілізаційний вибір на користь свого європейського майбутнього.

14:47 05.10.2018

Обережно - Гриби!

Уманський міськрайонний відділ ДУ«Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» інформує, що в м.Умань зростає кількість випадків отруєнь дикорослими грибами.

15:21 04.10.2018

Голова районної ради Оксана Супрунець привітала освітян із професійним святом

Раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить золотим віттям осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею мерехтять різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти!

16:17 03.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь