A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій підписав Закон «Про внесення зміни до статті 6 Закону України «Про Центральну виборчу комісію»

Під час ранкового пленарного засідання Парламенту Голова Верховної Ради України Андрій Парубій підписав Закон «Про внесення зміни до статті 6 Закону України «Про Центральну виборчу комісію».

16:13 19.09.2018

ЗАПРОШУЄМО НА ТРЕНІНГ З НАПИСАННЯ БІЗНЕС-ПЛАНІВ

Уманська районна рада спільно з Уманським державним педагогічним університетом ім. Павла Тичини проводить тренінг з написання бізнес-планів на отримання грантів. Тривалість тренінгу – 1 день.

15:28 18.09.2018

Перший малий груповий будинок для посиротілих дітей зведуть на Уманщині

У селі Собівка, що на Уманщині, візьмуться за зведення малого групового будинку. Тут у наближеній до сімейної атмосфері зможуть проживати до 10 статусних дітей допоки їх не влаштують у родини чи вони не досягнуть повноліття. Про це на координаційній нараді повідомив заступник очільника області Сергій Овчаренко.

14:16 18.09.2018

Оксана Супрунець привітала рятівників Уманщини з професійним святом

У відповідності до Указу Президента України в нашій державі 17 вересня відзначають професійне свято люди мужньої професії, ті, хто обрав своїм професійним покликанням важку, проте почесну справу – приходити на допомогу у хвилину біди, повертати віру у прийдешній день.

16:20 17.09.2018

Підсумки третього, фінального дня офіційної програми наради-семінару Асоціації для представників органів місцевого самоврядування

13 вересня 2018 року завершилась офіційна частина Всеукраїнської наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування, що організувала Українська асоціація районних та обласних рад. У фінальний день учасники розглядали питання служби в органах місцевого самоврядування, фіскальної політики та комунальної власності.

12:03 14.09.2018

Озвучений проект Резолюції Всеукраїнської наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування

Президент Української асоціації районних та обласних рад озвучив проект Резолюції Всеукраїнської наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування. Документ був одноголосно підтриманий учасниками заходу.

12:01 14.09.2018

Особливості наповнення місцевих бюджетів 2019 в цифрах

На стадії розробки Бюджету на 2019 рік вже є конкретні цифри, що демонструють шляхи наповнення місцевих скарбниць. Цю інформацію розповів експерт з фінансів Програми «U-LEAD з Європи» Віктор Венцель на Всеукраїнській нараді-семінарі для представників органів місцевого самоврядування, що організовує Українська асоціація районних та обласних рад. Тож пропонуємо ознайомитись з наведеними експертом показниками:

16:12 13.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь