A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Голова районної ради Оксана Супрунець привітала колектив Дмитрушківської загальноосвітньої школи з Днем знань

1 вересня 2018 року на подвір’ї Дмитрушківської загальноосвітньої школи зібралися діти, батьки та педагогічний колектив закладу аби відзначити День знань. Привітати освітян із початком нового навчального року до закладу завітали голова районної ради Оксана Супрунець та голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко.

16:45 03.09.2018

З вересня стартує пілот НУШ у других класах – учасники експерименту вже отримали програми на рік з основних предметів

У вересні 2018 року всі українські першокласники підуть в Нову українську школу. Водночас в 100 школах України стартує пілот 2 класу НУШ. Про це розповіла Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич 29 серпня 2018 року в Будинку Уряду.

15:30 30.08.2018

Делегація з Уманщини долучилася до вшанування в Києві загиблих Героїв

29 серпня в Києві відбулись заходи по вшануванню пам’яті загиблих воїнів АТО. Цю дату обрано не випадково, оскільки саме цього дня 2014 року в Іловайському котлі загинула найбільша кількість військових в один день за 4 роки війни.

14:54 30.08.2018

Оксана Супрунець: Освіта є основою розвитку нації і держави, стратегічним ресурсом та запорукою майбутнього України

29 серпня 2018 року, напередодні Дня Знань, освітяни Уманщини зібралися на традиційній щорічній районній конференції працівників освіти. У її роботі взяли участь голова районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, керівники профспілкових організацій дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, педагогічні працівники, очільники територіальних громад, представники місцевих засобів масової інформації.

17:02 29.08.2018

Українська асоціація районних та обласних рад підготувала зауваження до законопроекту, спрямованого на упорядкування системи державного нагляду за діяльністю місцевого самоврядування

Проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та деяких законодавчих актів України щодо зменшення заходів та упорядкування системи державного нагляду і контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування» був презентований 22 серпня 2018 року під час консультаційної зустрічі щодо законодавчого врегулювання питання дотримання законності в діяльності органів місцевого самоврядування та упорядкування системи державного нагляду (контролю) за діяльністю органів місцевого самоврядування. У заході взяв участь Президент Української асоціації районних та обласних рад, Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

17:05 28.08.2018

Голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь в обласній педконференції

28 серпня 2018 року, напередодні Дня Знань, освітяни Черкащини зібралися на традиційній щорічній обласній конференції працівників освіти. У її роботі взяла участь голова районної ради Оксана Супрунець та делегація педагогів Уманщини.

17:00 28.08.2018

Делегація з Уманщини побувала у «Фрумушиці-Новій»

З метою запозичення досвіду в напрямку розвитку туризму на Уманщині 26 - 27 серпня 2018 року районна делегація відвідала центр етнографічного та зеленого туризму «Фрумушика-Нова», що знаходиться в Тарутинскому районі Одеської області.

11:51 28.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь