A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Про ремонтні роботи на дорогах місцевого значення

На автомобільних дорогах загального користування місцевого значення в Черкаській області проводять нині ремонтні роботи на 107 об’єктах, повідомляють у Департаменті інфраструктури обласної адміністрації. З них 44 – поточний середній ремонт, 63 – поточний дрібний ремонт.

14:25 10.09.2018

День університету в Уманському НУС

Вересень в Уманському національному університеті садівництва – це не лише початок нового навчального року, а й знаменна для всього колективу навчального закладу подія – День університету. Саме з цього місяця ведеться літопис діяльності одного з найповажніших університетів України, аграрного Кембриджу в серці України, осередку освітніх, наукових і патріотичних традицій – Уманського НУС.

13:29 08.09.2018

Фінансування армії та оборонних ініціатив лишається однією з ключових статей в проекті Держбюджету на 2019

Фінансування армії – з огляду на забезпечення та сучасне озброєння, а також виконання програм із безпеки й оборони – залишається пріоритетом проекту Державного бюджету на 2019 рік. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Ради національної безпеки і оборони.

14:56 07.09.2018

Жнива – 2018: В області почали збирати кукурудзу

Аграрії області розпочали збір кукурудзи на зерно. Станом на 6 вересня намолочено перші 18,3 тис. тонн з 2,4 тис. га при врожайності 76,8 ц/га. Загалом, зернові та зернобобові культури обмолочені на площі 284,4 тис. га (43%) та намолочено 1,3 млн тонн зерна при врожайності 45,8 ц/га.

14:41 07.09.2018

У Косенівці відкрили меморіальну дошку герою АТО Віталію Звездогляду

4 вересня 2018 року на фасаді Косенівського НВК було урочисто відкрито  меморіальну дошку випускнику цього закладу, герою АТО Віталію Звездогляду. Вшанувати подвиг героя на урочисте відкриття прибули: голова районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, працівники районної ради та райдержадміністрації, сільські, селищний голови, рідні та друзі Віталія.

16:46 05.09.2018

Ми відстоїмо своє право на проведення будівельної реформи та розбудову комфортного середовища для наших громадян, — Зубко

Реформи в Україні проводити непросто. Виявляється, що три роки роботи Уряду, Мінрегіону спільно з експертним середовищем і громадськістю над новими державними будівельними нормами можна перекреслити простим рішенням суду і зупинити наказ Мінрегіону від 23 квітня 2018 року про затвердження ДБН «Планування та забудова території». Наголошую, зупинити наказ можна, а введення в дію ДБН – ні! Вони опубліковані в квітні місяці і набули чинності з 1 вересня поточного року. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко на засіданні Уряду.

15:39 05.09.2018

Європейська Комісія оголосила конкурс з відбору проектів

Європейська Комісія оголосила конкурс з відбору проектів в рамках ініціативи ЄС «Європейський корпус солідарності», яка відкриває можливості для молодих людей проводити волонтерську діяльність, стажуватись, знаходити робочі місця, а також реалізовувати свої власні проекти, направлені на сприяння солідарності в європейському суспільстві.

15:21 05.09.2018

Виїзний семінар з очільниками територіальних громад Уманщини

За ініціативи голови районної ради Оксани Супрунець та відповідно до планів роботи районної ради і районної державної адміністрації 4 вересня 2018 року відбувся виїзний семінар з головами селищної та сільських рад району.

12:51 05.09.2018

День знань в Краснопільському НВК

Сьогодні, 3 вересня,  своїми теплими обіймами школи Уманського району зустрічали своїх учнів.  Це хвилююче та довгоочікуване свято для всіх школярів.

17:02 03.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь