A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Уманщину відвідала делегація з Тальнівського району

18 жовтня, в рамках робочої поїдки по обміну досвідом, Уманський район відвідала делегація Тальнівського району Черкаської області, до складу якої входили голова Тальнівської районної ради Валентина Любомська, депутат Черкаської обласної ради Володимир Копійченко, керівники структурних підрозділів районної ради та райдержадміністрації, а також очільники територіальних громад Тальнівщини. Гостей зустріла голова районної ради Оксана Супрунець.

14:54 19.10.2018

Уряд України ремонтує дороги Черкащини

Уряд цього року фінансує ремонт більш ніж 3500 км українських автошляхів. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман неодноразово заявляв, що якісний ремонт українських доріг є одним з пріоритетів Уряду. Починаючи з 2016 року фінансування дорожньої галузі щорічно збільшується.  В бюджеті на 2019 рік передбачено більше 55 млрд грн, частина з яких піде на ремонт доріг Черкащини.

10:18 18.10.2018

На Черкащині розпочали перевірку стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення

Відучора на Черкащині розпочала свою роботу комісія ДСНС. Це контрольна перевірка, яка повинна у порівнянні із минулорічним візитом дати відповідь стосовно рівня реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення.

10:13 18.10.2018

Проведено позачергову сесію обласної ради

17 жовтня 2018 року проведено позачергову сесію обласної ради, що була ініційована головою обласної державної адміністрації Юрієм Ткаченком. Вів засідання голова обласної ради Олександр Вельбівець.

10:11 18.10.2018

Встановлено пам’ятний знак загиблим учасникам АТО

14 жовтня,  в День захисника України,  в Умані було відкрито монумент загиблим жителям Уманщини, які віддали своє життя за мир в Україні. За  час АТО  Уманщина втратила 20 військовослужбовців, імена яких викарбувані на монументі.

12:34 16.10.2018

На Уманщині відбулись урочистості з нагоди Дня Захисника України

Сьогодні, 12 жовтня, напередодні свята Дня Захисника України, у приміщенні Родниківського будинку культури були проведені урочисті заходи, участь у яких взяла голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, військовослужбовці Збройних Сил України, демобілізовані учасники АТО, місцеві жителі.

16:37 12.10.2018

«Увага! Робота мобільних точок доступу до надання безоплатної правової допомоги»

Для забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств та оперативного реагування на випадки силового захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» при Черкаській обласній державній адміністрації дієрегіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств (адреса: м. Черкаси, бул. Шевченка, 185, номер гарячої лінії: (0472) 33-00-27.

10:40 12.10.2018

Нарада з питань НС

Днями голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко провів нараду з питань цивільного захисту та надзвичайних ситуацій. Участь у засіданні взяв заступник голови районної ради Петро Бабкін.

09:44 12.10.2018

Відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати

11 жовтня заступник голови районної ради Петро Бабкін взяв участь в засіданні комісії з питань легалізації та детінізації виплати заробітної плати, яку провів голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко.

09:36 12.10.2018

У селі Краснопілка Уманського району відкрито відремонтований ФАП та дитячий майданчик

Сьогодні, 11 жовтня, за участю голови районної ради Оксани Супрунець та голови райдержадміністрації Євгенія Данченка, у селі Краснопілка відкрили фельдшерсько-акушерський пункт, на ремонт якого витратили 250 тисяч гривень.

09:32 12.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь