A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Учасники Всеукраїнської наради-семінару обговорили законодавчі перспективи служби в ОМС

Які головні зміни очікувати посадовим особам органів місцевого самоврядування та на чому вони базуватимуться, розповів Заступник Голови Національного агентства України з питань державної служби Андрій Заболотний. Про це він говорив учасникам Всеукраїнської наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування, що організовує Українська асоціація районних а обласних рад у Затоці.

15:55 13.09.2018

Нормативну базу ДФРР – «ремонтуватимуть»

Про залучення інвестицій до громад та вміння використовувати наявний економічний потенціал розповів радник з питань планування регіонального розвитку та впровадження проектів програми «U-LEAD з Європою» Василь Кашевський для учасників Всеукраїнської наради-семінару для представників органів місцевого самоврядування.

10:21 13.09.2018

Експерт з освіти нагадав про головні новації галузевої реформи

Експерт з питань освіти Програми «U-LEAD з Європою» Сергій Дятленко озвучив головні новації та правила у реформуванні освітньої галузі. Так, експерт акцентував увагу на нормативних, фінансових та ресурсних питаннях.

10:00 13.09.2018

Заступник Міністра охорони здоров'я: З наступного року люди почнуть розуміти, що пишуть лікарі

З наступного року усі заклади первинної допомоги, які реформувалися, тобто автономізувались, будуть змушені перейти на нові правила роботи, зокрема це торкнулось ведення електронної документації. Таке заявив Перший заступник Міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк на Всеукраїнській нараді-семінарі для представників органів місцевого самоврядування, що організовує Українська асоціація районних та обласних рад.

09:55 13.09.2018

Віце-президент Асоціації: Медична реформа – це не просто слова – це життя українців

Медична реформа має велике значення у своєму впровадженні, оскільки її мета – це здорові українці. Тому треба дуже уважно, підтримуючи комунікацію, її впроваджувати. Про це зазначив Віктор Овчарук, Віце-президент Української асоціації районних та обласних рад, Голова Тернопільської обласної ради на Всеукраїнській нараді-семінарі для представників органів місцевого самоврядування, що відбувається у Затоці під час розгляду питання на тему медицини.

09:25 13.09.2018

Проведено нараду з сільськими головами

Днями під керівництвом голови Уманської райдержадміністрації Євгенія Данченка відбулася нарада з сільськими головами щодо вирішення важливих питань життєдіяльності району. Участь у нараді взяв заступник голови районної ради Петро Бабкін.

16:08 12.09.2018

Стартувала Всеукраїнська нарада-семінар для представників органів місцевого самоврядування

Сьогодні, 11 вересня 2018 року, розпочала свою роботу нарада-семінар для представників органів місцевого самоврядування.  Захід, що організовує Українська асоціація районних та обласних рад, згуртувала керівників місцевих рад зі всієї країни. У нараді-семінарі бере участь і голова районної ради Оксана Супрунець.

15:58 11.09.2018

Почесне друге місце зайняла команда села Кочубіївка на щорічних змаганнях «Найспортивніше село Черкащини»

З метою пропаганди здорового способу життя серед усіх верст населення, залучення їх до занять фізичною культурою та спортом, 8 вересня 2018 року за розпорядженням голови обласної ради О.Вельбівця в м. Городище на центральному спорткомплексі «Колос» пройшли фінальні змагання «Найспортивніше село Черкащини – 2018».

15:03 10.09.2018

Сесія обласної ради прийняла рішення з важливих питань управління майном, реорганізації закладів охорони здоров’я, внесла зміни до низки обласних програм та обласного бюджету на 2018 рік

7 вересня 2018 року проведено перше пленарне засідання двадцять четвертої сесії обласної ради сьомого скликання. Відкрив і вів його голова обласної ради Олександр Вельбівець. 

14:32 10.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь