A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

У Родниківській ЗОШ відбулася урочиста лінійка присвячена Дню Свободи та Гідності

21 листопада у Родниківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи, присвячені Дню Свободи та Гідності, мета яких вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору. Заходи спрямовані на виховання в учнів любові до Батьківщини. На лінійці та на уроці мужності виступила голова Уманської районної ради Оксана Супрунець.

15:11 21.11.2018

Президент: Маємо підтримати пенсіонерів, бо пенсії зростають найменше

Президент Петро Порошенко подякував представникам бізнесу за безпрецедентну відкритість співпраці та відзначив спільні зусилля у проведенні реформ в Україні. Про це Глава держави сказав на щорічній зустрічі членів Європейської бізнес асоціації.

10:08 21.11.2018

На Уманщині обговорили перспективи розвитку первинної ланки

Сьогодні заступник голови районної ради Петро Бабкін взяв участь в нараді медичних працівників Уманського району. Участь у засіданні взяли головний лікар Уманської ЦРЛ Інна Добрянська, завідувачі ФАПів та амбулаторій загальної практики - сімейної медицини, медичні сестри освітніх закладів Уманського району.

17:16 20.11.2018

Олександр Вельбівець подякував Главі держави за висловлений йому аванс довіри

Відповідно до Указу Президента України №378/2018 Олександра Вельбівця призначено з 20 листопада 2018 року головою Черкаської обласної державної адміністрації. Олександр Іванович подякував Главі держави за висловлений йому аванс довіри. 

17:08 20.11.2018

Президент представив нового голову Черкаської ОДА Олександра Вельбівця

За інформацією офіційного інтернет-представництва Президента України, Президент Петро Порошенко в ході робочої поїздки на Черкащину представив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Вельбівця активу області.

17:03 20.11.2018

В області нагородять підприємства – переможці конкурсу «Черкаська якість»

В області щорічно проводять конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) «Черкаська якість» – з метою популяризації місцевих виробників, що виготовляють конкурентоспроможну продукцію, досягли успіхів у освоєнні ринку та приділяють велику увагу управлінню якістю.

16:25 19.11.2018

Синоптики прогнозують на Черкащині мокрий сніг та ожеледицю

Як повідомив начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань, ввечері  та вночі 19 листопада, а також в першій половині дня 20 листопада атмосферні фронти південного циклону зумовлять випадання снігу місцями сильного. Очікується ожеледь, налипання мокрого снігу на дорогах, ожеледиця. Пориви вітру місцями по області – 15-20 м/с.

16:04 19.11.2018

Замість субсидій “живі гроші” для оплати комуналки

Уже з січня 2019 року в Україні почнеться запровадження надання пільг і субсидій у грошовій формі. Міністерство соціальної політики України фіналізувало проект відповідної постанови та найближчим часом має намір винести його на розгляд засідання Кабінету Міністрів України.

15:58 19.11.2018

В Уманському НУС вітали працівників сільського господарства

Без перебільшення, свято працівників сільського господарства – це всенародне свято, оскільки від повсякденної їхньої праці залежить незалежність країни, здоров’я нації, добробут нинішнього та майбутніх поколінь. День парацівника сільського господарства відзначили в Уманському національному університеті садівництва.

10:14 16.11.2018

Уманщина урочисто відзначила День працівників сільського господарства

15 листопада 2018 року, напередодні Дня працівників сільського господарства, який щорічно відзначається у третю неділю листопада, в актовій залі управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації відбулися районні урочистості, під час яких відзначили найкращих працівників цієї вагомої для суспільства галузі.

17:08 15.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь