A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Кочубіївська загальноосвітня школа відзначила 80-річний ювілей

Дата: 22.10.2018 16:22
Кількість переглядів: 1182

Привітати педагогічний колектив із такою урочистою подією до закладу завітали поважні гості: голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, голова Паланської ОТГ Петро Кучеренко, депутат Паланської ОТГ Володимир Осадчий, керівники структурних підрозділів Паланської ОТГ, випускники навчального закладу.

На початку свята гості заходу мали нагоду оглянути фотовиставки на яких відображено історію, сьогодення та найбільші досягнення освітнього закладу.

Урочисту частину розпочала дружня шкільна родина, учні разом із педагогами виконували Державний гімн України.

Далі до присутніх звернулася директор школи Алла Кисіль, яка розповіла про напрямки роботи та найбільші досягнення освітнього закладу.

У 2018/2019 навчальному році у закладі функціонує  10 класів, навчається  72 дитини.

Науково-методична тема, над якою працює колектив: «Забезпечення ефективності та якості освіти шляхом розвитку професійної компетентності педагога , в умовах впровадження Школи сприяння здоров’ю,  на засадах гуманної педагогіки».

Школярі неодноразово були відзначені за активну участь в обласному конкурсі «Історія міст і сіл України», «Краса і біль України», в підпроектах Ліги старшокласників «Ми – патріоти Черкащини», долучались до написання історії села та  розвитку освіти в Кочубіївці.

  Девізом колективу Кочубіївської школи стали слова О.А.Захаренка: «Якщо хочеш змінити життя на краще, зберегти його чисту красу, незайману святість, починай це робити із себе, не завтра, не сьогодні, а з цієї хвилини».

Вітаючи присутніх зі святом голова районної ради відзначила роль школи та педагогів в житті кожної людини та вручила почесні грамоти районної ради працівникам освітнього закладу.

Усіх присутніх чекав яскравий концерт у виконанні Жашківського ансамблю баяністів.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь