A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Проведено виїзний семінар з очільниками територіальних громад району

Дата: 24.10.2018 12:34
Кількість переглядів: 584

За ініціативи голови районної ради Оксани Супрунець та відповідно до плану роботи районної ради 23 жовтня 2018 року відбувся виїзний семінар з головами селищної та сільських рад району. Основним питанням порядку денного було стан соціально-економічного розвитку населених пунктів району.

В ході семінару голова районної ради Оксана Супрунець спільно з першим заступником голови районної державної адміністрації Сергієм Жорницьким, працівниками районної ради та очільниками територіальних громад району відвідали села Гродзеве, Оксанина, Коржовий Кут, Свинарка, а також селище Бабанка. При відвідуванні даних населених пунктів увага зверталася на стан функціонування органів місцевого самоврядування, навчальних, медичних, торгівельних закладів та закладів культури, благоустрій і санітарний стан сіл.

За підсумками об’їзду населених пунктів у Бабанці було проведено кущову нараду під головуванням голови районної ради Оксани Супрунець, на якій сільські голови більш детально прозвітували про стан соціально-економічного розвитку оглянутих населених пунктів. Крім того, піднімалися питання про здійснення заходів щодо захисту прав, свобод і законних інтересів дітей та про реформу в галузі первинної медицини.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь