A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

В Уманській центральній районній лікарні проведено реконструкцію приміщення харчоблоку

Від сьогодні медична галузь району має ще одне досягнення – в Уманській центральній районній лікарні проведено реконструкцію приміщення харчоблоку. На відкритті були присутні перші особи району: голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та голова райдержадміністрації Євгеній Данченко.

17:09 14.08.2018

Президент підписав Закон щодо стимулювання діяльності сімейних фермерських господарств

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання cтворення та діяльності сімейних фермерських господарств».

15:17 14.08.2018

Робочий візит у село Шарин

13 серпня 2018 року голова районної ради Оксана Супрунець здійснила робочий візит у село Шарин, де зустрілася із сільським головою Зінаїдою Мельник. В рамках зустрічі було обговорено ряд важливих питань розвитку територіальної громади, а саме: соціально-економічний розвиток села Шарин, підготовку школи до нового навчального року, а також питання щодо будівництва Алеї пам’яті захисникам свободи, незалежності та суверенітету України.

08:44 14.08.2018

Аграрії Черкащини зібрали перший мільйон тонн збіжжя

Черкащина жнивує. І на сьогодні аграрії нашого регіону зібрали вже перший мільйон тонн зерна, обробивши більше 230 тис.га землі. Про це сказав перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. За його словами, середня врожайність ранніх зернових та зернобобових культур цьогоріч, не зважаючи на погодні примхи, вища за торішню й сягає 45,4 ц/га.

17:21 13.08.2018

Держгеокадастр Черкащини цього року зареєстрував майже 28 тисяч земельних ділянок

Із початку 2018 року державні кадастрові реєстратори землевпорядної служби Черкаської області зареєстрували 27972 земельні ділянки в Державному земельному кадастрі. Найбільше таких ділянок – у Черкаському (4946), Уманському (2389) й Корсунь-Шевченківському (2091) районах. Про це інформують у ГУ Держгеокадастру області.

17:20 13.08.2018

В Уманському районі відбулось урочисте відкриття нової дороги

Сьогодні для жителів сіл Ропотуха та Фурманка відбулося свято – урочисте відкриття нової автомобільної дороги загального користування місцевого значення О241519 Фурманка -//М-05/ - Ропотуха, яка з’єднує дані населені пункти.

15:40 10.08.2018

Заступник голови Уманської районної ради взяв участь у вшануванні пам'яті прикордонників

Нещодавно у селі Легедзине відбувся велелюдний мітинг, приурочений перепохованню останків загиблих бійців ІІ світової війни та проведення  військової реконструкції бою під Легедзиним (1941 р.). У мітингу взяв участь і заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін.

16:24 09.08.2018

На Уманщині відбулись урочисті заходи з нагоди відкриття дорожньої патрульної поліції

Сьогодні, 9 серпня, відбулися урочисті заходи з нагоди відкриття дорожньої патрульної поліції Черкаської області, за участі заступника Голови Національної поліції України полковника поліції Олександра Фацевича, керівництва Управління патрульної поліції Черкаської області та керівництва ГУНП в Черкаській області. У даному заході також взяла участь і голова Уманської районної ради Оксана Супрунець.

12:49 09.08.2018

Проведено виїзний семінар з очільниками територіальних громад Уманщини

За ініціативи голови районної ради Оксани Супрунець та відповідно до планів роботи районної ради і районної державної адміністрації 8 серпня 2018 року відбувся виїзний семінар з головами селищної та сільських рад району. Основним питанням порядку денного було стан соціально-економічного розвитку населених пунктів району.

17:06 08.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь