A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Питання перспектив розвитку сільського зеленого туризму було обговорено на робочій нараді у селі Ропотуха

Дата: 14.08.2018 16:11
Кількість переглядів: 818

Розвиток сільського зеленого туризму – це реальне вирішення питання зайнятості сільських жителів, особливо в районах зі значним надлишком робочої сили.

Тож задля активізації розвитку сільського зеленого туризму на Уманщині, сьогодні, 14 серпня, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець провела робочу нараду у селі Ропотуха. У нараді взяли участь сільський голова Олександр Затишняк, представник духовенства села протоієрей Георгій, члени виконавчого комітету, працівники сільської ради та актив села.

Як зазначила голова районної ради, туризм розглядається в районі як важливий фактор регіонального розвитку економіки. Адже він також має визначальну роль у вирішені соціальних проблем: створенні нових робочих місць, підтримці високого рівня життя населення, вдосконаленні системи медичного обслуговування, запровадженню новітніх засобів телекомунікацій тощо.

В ході нарадиучасники висловлювали свої ідеї, щодо започаткування в селі нових проектів, які б дали поштовх у розвитку туризму.

У заключному слові Оксана Супрунець наголосила, що за підсумками засідання буде докладено максимум зусиль для вирішення проблемних питань розвитку внутрішнього туризму в районі.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь