A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Держгеокадастр Черкащини цього року зареєстрував майже 28 тисяч земельних ділянок

Дата: 13.08.2018 17:20
Кількість переглядів: 719

Із початку 2018 року державні кадастрові реєстратори землевпорядної служби Черкаської області зареєстрували 27972 земельні ділянки в Державному земельному кадастрі. Найбільше таких ділянок – у Черкаському (4946), Уманському (2389) й Корсунь-Шевченківському (2091) районах. Про це інформують у ГУ Держгеокадастру області.

Також спеціалісти Держгеокадастру області підготували й видали 21329 витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Найактивніше замовляли й отримали цю послугу громадяни в Черкаському (2331), Жашківському (1638) й Маньківському (1443) районах.

Ведення Державного земельного кадастру – однин із найважливіших напрямів діяльності Держгеокадастру. Найбільш затребуваними послугами на сьогодні є надання витягу з Державного земельного кадастру та реєстрація земельної ділянки.

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), що утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь