A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

В Уманському районі кожен третій житель обрав свого сімейного лікаря – 36,6%

26 квітня в Уманському районі стартувала приписна кампанія «Лікар для кожної сім’ї». За 3 місяці кампанії 15 532 жителя району підписали декларації з лікарями Уманського районного центру первинної медико-санітарної допомоги.

14:57 20.07.2018

За півроку більше 20 тисяч черкащан отримали роботу

Збільшення надходження розширило можливості служби зайнятості щодо працевлаштування пошукачів роботи. З початку року за сприяння служби зайнятості роботу отримали понад 21,1 тис. осіб, що майже на 1 тис. осіб більше ніж у січні – червні минулого року.

14:51 20.07.2018

Сесія Паланської сільської ради

19 липня 2018 року заступник голови районної ради Петро Бабкін взяв участь у роботі  сесії Паланської сільської ради. На порядку денному сесії було заслухано звіт щодо виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2018 року та затверджено зміни до рішення сільської ради «Про районний бюджет».

11:26 20.07.2018

Уряд контролює підготовку до старту «Нової української школи»

1 вересня – початок впровадження «Нової української школи», і тому дуже важливо вчасно доставити до шкіл нове обладнання та підручники. На цьому нагорлосив Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко під час селекторної наради для всіх областей щодо актуальних питань впровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

10:31 18.07.2018

Нам допомагає світ, коли ми єдині – Президент

Президент Петро Порошенко підкреслив важливість єдності в питанні вступу України до НАТО. «Ніхто і ніколи нам не допоможе, якщо ми самі собі не допоможемо. Ніхто і ніколи не буде допомагати розколотій країні, роз’єднаній, підірваній із середини. Саме в цьому полягає один з методів гібридної війни», - сказав Президент Петро Порошенко в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

10:29 18.07.2018

Сесія районної ради схвалила ряд важливих рішень

12 липня 2018 року голова районної ради Оксана Супрунець провела позачергову сесію районної ради. У її роботі взяли участь: голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, депутат Черкаської обласної ради Валентин Судакевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські та селищний голови, представники засобів масової інформації. Проводила засідання голова районної ради Оксана Супрунець.

17:18 12.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь