A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Президент на подячному молебні на Черкащині: Єдність церкви і нації – запорука успіху України. І ми не повторимо помилок минулого

Президент Петро Порошенко на Черкащині взяв участь у подячному молебні з нагоди отримання Томосу про автокефалію Православної Церкви України.

15:14 18.01.2019

Василь Липківський був апостолом українського релігійно-національного відродження – Президент на відкритті пам’ятника Митрополиту

У рамках робочої поїздки до Черкаської області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті пам’ятника першому Митрополиту Української Автокефальної Православної Церкви Василю Липківському.

15:13 18.01.2019

Медична реформа вже має результати, а протягом 3-5 років українці відчують нову якість медичних послуг, – Володимир Гройсман

Започаткована Урядом України реформа системи охорони здоров’я змінює не тільки принципи фінансування галузі, а й якість надання послуг. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, коментуючи проміжні результати роботи деяких програм реформи та плани на 2019 рік. Глава Уряду наголосив, що план змін є і його потрібно виконувати системно і послідовно, інформує Урядовий портал.

15:10 18.01.2019

Загальні збори громадян села Острівець

Сьогодні голова районної ради Оксана Супрунець та голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко взяли участь у загальних зборах громадян села Острівець.

17:23 17.01.2019

Загальні збори громадян села Вільшанка

16 січня 2019 року відбулися загальні збори громадян села Вільшанка. Участь у сходці села взяли голова районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, начальники структурних підрозділів районної державної адміністрації, депутат районної ради Дмитро Непотенко, громада населеного пункту.

15:05 17.01.2019

Різдвяні зустрічі в бібліотеках

Свята і розваги – яскраві та радісні події в житті кожного українця. Характерно, що кожне із них супроводжується рядом обрядів і традицій. Бібліотеки прагнуть підтримувати багатовікові звичаї та долучити своїх читачів до проведення національних українських свят. Найбільш веселими та іскрометними є новорічні та різдвяні дійства, які супроводжуються виконанням колядок та щедрівок. Твори фольклору, пісні, вірші про Україну, природу, працю, які виконуються під час проведення заходів, формують патріотичні почуття.

11:20 17.01.2019

Загальні збори громадян села Свинарка

16 січня 2019 року відбулися загальні збори громадян села Свинарка. Участь у загальних зборах взяли заступник голови районної ради Петро Бабкін, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутат районної ради Петро Береговий, керівники сільськогосподарських підприємств, які орендують землі на території сільської ради, громада села.

16:09 16.01.2019

Що зміниться в системі охорони здоров’я у 2019 році

Уряд змінює систему охорони здоров’я, щоб кожен українець міг отримати якісну та доступну медичну допомогу. Із минулого року держава почала фінансувати медзаклади за принципом «гроші йдуть за пацієнтом», тобто оплачувати надання допомоги конкретному пацієнту.

15:13 16.01.2019

Черкащина – в п’ятірці кращих регіонів за результатами отриманої минулоріч аграріями державної підтримки

За результатами реалізації державних програм підтримки аграріїв, Черкаська область – в п’ятірці кращих за кількістю наданої фінансової підтримки фермерам. Про це повідомили в ході проведеної селекторної наради з керівниками профільних департаментів та представником Українського держаного фонду підтримки фермерських господарств, інформує управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА.

15:10 16.01.2019

Мітинг-реквієм по вшануванню жертв «Кривавої неділі» Острівця

Є кривава неділя в історії села Острівець. 14 січня 1944 року, за два місяці до визволення краю, гітлерівці перестріляли всіх чоловіків і спалили село – 365 дворів та 142 мирних жителі були безжально знищені жорстокими карателями.

17:34 15.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь