A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Енергетиків Уманщини привітали з професійним святом

22 грудня своє професійне свято відзначають енергетики. Напередодні цієї дати в Уманському міському будинку культури відбулися урочисті заходи де вітали працівників Уманських енергетичних мереж ПАТ «Черкасиобленерго».

12:19 22.12.2018

Депутати Уманської районної ради затвердили районний бюджет на 2019 рік

Голова районної ради Оксана Супрунець 21 грудня 2018 року провела засідання чергової сесії районної ради. У роботі пленарного засідання взяли участь голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови сільських і селищної рад, представники інших районних закладів та установ і засобів масової інформації.

16:39 21.12.2018

Зустріч з колективом Уманської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості

Сьогодні голова районної ради Оксана Супрунець завітала до Уманської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості. В рамках візиту голова районної ради зустрілася з директором закладу Василем Скрипником та поспілкувалася з колективом.

16:39 20.12.2018

Лікарю-хірургу Уманської ЦРЛ придбано квартиру

19 грудня молодому лікарю-хірургу Уманської центральної районної лікарні Бішкісеру Артему Олександровичу було вручено сертифікат та ключі від квартири, яка знаходиться в житловому комплексі «Греків ліс» м. Умань.

10:16 20.12.2018

Офіційний візит голови Черкаської ОДА на Уманщину

19 грудня з офіційним візитом на Уманщину завітав голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Вельбівець. В рамках візиту Олександр Іванович спільно з головою Уманської районної ради Оксаною Супрунець та головою районної державної адміністрації Євгенієм Данченком завітали до обласного міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться у м. Умань, аби привітати вихованців закладу з Днем Святого Миколая та подарувати подарунки.

08:25 20.12.2018

Дітей Уманщини привітали з Днем святого Миколая

19 грудня православні люди всього світу святкують День Святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.

17:36 19.12.2018

Президент: Україна демонструє стабільність економіки та змінює середовище для роботи бізнесу

Президент Петро Порошенко нагадав, що Україна вже провела низку реформ, які мала запровадити в рамках виконання плану дій для запровадження безвізового режиму поїздок до Європейського Союзу для українців. Однак він додав, що реформування країни на цьому не зупиняється і зміни продовжуються. Зокрема, це стосується і децентралізації, у реалізації якої Україні допомагали польські, німецькі та інші європейські партнери. Про це сказав Глава держави в м. Дніпро.

11:17 18.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь