A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА РАЙОННОЇ РАДИ ОЛЕКСАНДРА ПАВЛИКА

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ПАВЛИКА Олександра Миколайовича, секретаря постійної комісії з питань бюджету, фінансів та комунальної власності, керівника ПСП «НП  Бабанське» - з нагоди Дня народження!

11:48 10.01.2019

ОЦЗ: Найбільша кількість вакансій на Черкащині – у сільському господарстві

Роботодавці Черкащини проінформували упродовж січня-листопада минулого року обласну службу зайнятості про наявність 38,6 тис. вакансій, що на 8% більше, ніж у січні-листопаді  2017 року. Найбільше вакансій, а це 28,6%, пропонують у сільському господарстві, 17,6% – на підприємствах та установах переробної промисловості, 15,4% – в оптовій та роздрібній торгівлі, 7,3% – у державному управлінні й обороні,  6,9% – в освіті.

17:12 09.01.2019

Миколі Дмитровичу КОЧУБЕЮ – 60!

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата КОЧУБЕЯ Миколу Дмитровича, заступника голови постійної комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва та регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища, заступника директора ПОСП «Уманський тепличний комбінат» - з нагоди славного 60-річного ювілею!

17:16 08.01.2019

Відзавтра – послаблення морозів, наприкінці тижня – снігопади й хуртовини

За прогнозом, найближча ніч на Черкащині ще буде помірно морозною – 12..14º. Але вже завтра вдень відчутним стане наближення чергового циклону з північної Атлантики: збільшиться хмарність, ввечері можливий невеликий сніг, морози послабляться до 4..6º. Атмосферний тиск падатиме до 748 мм. рт. ст., що нижче норми.

16:00 08.01.2019

Томос про автокефалію Православної Церкви України встановлено в Софії Київській

Президент Петро Порошенко разом з Предстоятелем Православної Церкви України Блаженнійшим Митрополитом Епіфанієм внесли до собору Софії Київської Томос про автокефалію Православної Церкви України.

15:58 08.01.2019

Святкові дарунки для підопічних Рижавського терцентру

В ці святкові дні голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району Наталія Кицик відвідали стаціонарне відділення територіального центру, аби привітати його підопічних з новорічно-різдвяними святами.

15:28 04.01.2019

Пріоритетом роботи влади є розвиток медицини на селі

Питання розвитку та збереження медицини в населених пунктах Уманського району стоїть на особистому контролі влади району. 3 січня голова районної ради Оксана Супрунець побувала з робочим візитом в селі Іванівка, де провела зустріч участь у якій взяли: головний лікар комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександр Новаківський, сільський голова села Іванівка Григорій Рудий, депутат районної ради Петро Карачун та голова наглядової ради ПП «Орієнтир-Агро-Б» Василь Бойко.

15:00 04.01.2019

Вітаємо з Днем народження депутата районної ради Володимира Рудого

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата РУДОГО Володимира Валерійовича, члена постійної комісії з питань бюджету, фінансів та комунальної власності, приватного підприємця - з нагоди Дня народження!

11:21 03.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь