A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

На Уманщині відзначили 30-річчя виведення військ з Афганістану

15 лютого 2019 року в м. Умань у сквері Молодіжний відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 30-ї річниці виведення військ з Афганістану. До меморіального знаку загиблим воїнам-афганцям прийшли їхні побратими і рідні, друзі, близькі, а також учасники антитерористичної операції на Сході України, військовослужбовці, представники громадських організацій Уманщини, жителі Уманського краю.

15:58 15.02.2019

У селі Іванівка відбулись загальні збори громадян

Загальні збори громадян у територіальних громадах Уманського району тривають. Сьогодні, 14 лютого, про свою роботу у 2018 році перед односельцями прозвітував Іванівський сільський голова Григорій Рудий.

16:53 14.02.2019

Голова районної ради Оксана Супрунець побувала на сходах громадян у селі Коржова Слобода

Загальні збори громадян, що проводяться у населених пунктах району, відіграють важливу соціальну роль, оскільки вони залучають жителів сіл до вирішення питань місцевого значення, сприяють формуванню у їхній свідомості відповідальності, ініціативності, правової культури, сприяють прозорості місцевої влади, контролюючи діяльність посадових осіб.

17:00 13.02.2019

Зростання економіки, покращення інвестиційного клімату та розвиток інвестицій є рекордним за останні роки – Президент

«І зростання економіки, і покращення інвестиційного клімату, і подальший розвиток інвестицій є рекордним, як я вже наголошував, за останні роки», – сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на 15-й щорічній конференції інвесторів Dragon Capital.

16:05 13.02.2019

«Доступні ліки»: понад 40 тисяч виписаних уже цього року рецептів

Реалізація урядової програми «Доступні ліки» триває. І вже за період цього року за одержанням лікарської допомоги звернулось близько 19 тисяч пацієнтів, а лікарі виписали понад 40 тисяч рецептів жителям Черкащини. Про це сказав начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Михайло Лобас. Як зауважив керівник структури, договори уклали з більш ніж двома сотнями аптечних закладів.

16:02 13.02.2019

Відбулася зустріч Оксани Супрунець із творчими людьми Уманщини

Сьогодні, 12 лютого 2018 року, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець провела зустріч із творчими людьми Уманщини. Учасниками заходу стали заслужений журналіст України Валентина Козицька, завідувач методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Світова, директор районної центральної бібліотеки Любов Кравчук, вчителі шкіл району Лариса Шабаліна, Лариса Колесник, Надія Козак, Антоніна Бондар, ветерани педагогічної праці Любов Бойчук, Михайло Редько, Наталія Савченко там інші. Мета зустрічі - обговорення питання щодо видання збірки «Література рідного краю».

16:10 12.02.2019

Кожен українець має відчути власною кишенею, що найгірші випробування позаду, країна йде вперед і економіка розвивається – Президент

Президент Петро Порошенко наголошує, що курс України на євроатлантичну інтеграцію дозволить підвищити рівень життя та добробут українців, а також вийти на новий рівень соціальних стандартів.  Про це Глава держави сказав під час виступу на Всеукраїнському громадському форумі «Відкритий діалог».

16:59 11.02.2019

За останні 4 роки в енергоефективність та «чисту» енергетику України інвестували близько 2 млрд євро

За останні 4 роки біля 2 млрд євро інвестовано в українські проекти з енергоефективності та «чистої» енергетики. З них майже половина, а саме – 800 млн євро – залучено саме у 2018 році. Це результат ефективних впроваджених за участю Держенергоефективності законодавчих змін у відновлюваній енергетиці, розвитку енергосервісу, запуску «теплих кредитів» тощо, наголосив під час публічного звіту Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

16:56 11.02.2019

Оксана Супрунець взяла участь у колегії Уманської райдержадміністрації

8 лютого відбулося чергове засідання колегії Уманської районної державної адміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Євгенія Данченка. Участь у ньому взяли голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, сільські (селищний) голови, голови ОТГ, представники громадськості.

14:18 11.02.2019

Уманщина вшанувала пам'ять уродженця села Громи воїна-інтернаціоналіста Володимира Гребенюка

8 лютого 2019 року в селі Громи було відкрито меморіальну дошку воїну-інтернаціоналісту Володимиру Гребенюку. Він був прапорщиком, начальником медичного пункту 278-ї окремої дорожньо-комендантської бригади, який героїчно загинув при виконанні військового обов’язку в Афганістані.

11:16 11.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь