A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Загальні збори громадян села Посухівка

7 лютого 2019 року відбулися загальні збори громадян села Посухівка. Участь у загальних зборах взяли голова районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати районної ради Анатолій Кисіль та Микола Ковальчук, керівники сільськогосподарських підприємств, які орендують землі на території сільської ради, громада села.

13:09 08.02.2019

Вітаємо з Днем народження депутата Уманської районної ради Юрія Притулу!

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ПРИТУЛУ Юрія Михайловича, члена президії районної ради та постійної комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва та регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища - з нагоди Дня народження!

11:20 08.02.2019

Відбулося засідання постійних комісій районної ради

7 лютого 2019 року відбулися засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів та комунальної власності та постійної комісії районної ради з питань освіти, культури,  спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та засобів масової інформації.

16:00 07.02.2019

Пацієнт має право: Як кожен українець може реалізувати своє право на доступність у галузі охорони здоров’я

Доступність та якість медичної допомоги – основні показники, що визначають ефективність системи охорони здоров’я у будь-якій країні світу і рівень цивілізованості цієї країни. Йдеться про можливість кожного громадянина звернутися за медичною допомогою і отримати необхідне лікування незалежно від фінансової спроможності, місця проживання чи часу звернення за допомогою. Розповідаємо, що це означає на практиці і як працює в Україні.

16:49 06.02.2019

Загальні збори громадян села Краснопілка

6 лютого 2019 року відбулися загальні збори громадян села Краснопілка. Участь у загальних зборах взяли голова районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, депутат районної ради Петро Карачун, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, громада села.

16:41 06.02.2019

Голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь у загальних зборах села Полянецьке

5 лютого 2019 року в селі Полянецьке відбулися загальні збори громадян. В роботі зборів взяли участь голова районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко та представники структурних підрозділів райдержадміністрації.

17:11 05.02.2019

Сьогодні розпочинається реєстрація на ЗНО 2019 року

5 лютого розпочинається реєстрація участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Особи, які здобувають повну загальну середню освіту у цьому навчальному році та складають ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання, матимуть можливість зареєструватись на тестування до 18 березня. Випускники минулих років можуть зареєструватися на ЗНО до 25 березня 2019 року.

16:57 05.02.2019

Стан посівів озимих культур в області – добрий

Понад 97 % (майже 200 тис. га) посівів озимих культур на зерно в області знаходяться в доброму та задовільному стані. За інформацією відділу організації виробництва та інженерного забезпечення управління агропромислового розвитку  облдержадміністрації 65,5 % посівів знаходяться в доброму стані, 31,9 % – в задовільному, а 2,6 % посівів є слабкими та зрідженими.

11:06 05.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь