A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь у сходах села Рогова

Дата: 22.01.2019 16:40
Кількість переглядів: 872

Голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, а також керівники структурних підрозділів райдержадміністрації взяли участь у сходах селян, що відбулися 22 січня в сільському клубі села Рогова.

Під час спілкування з місцевими мешканцями було обговорено ряд актуальних для громади питань, серед яких звіт сільського голови за 2018 рік, стан медичного обслуговування сільської громади, перед громадою виступили зі звітами й керівники місцевих установ.

Першим перед односельцями виступила сільський голова Людмила Литвинюк. Вона прозвітувала про роботу сільської ради, виконкому, депутатського корпусу, використання бюджетних коштів, наповнення місцевого бюджету, а також про виконання сільських програм про соціально-економічний розвиток населеного пункту. Сільський голова охарактеризувала роботу соціальної сфери села та поділилася планами, що будуть реалізовуватись у поточному році й у перспективі.

Під час зборів жителями територіальної громади порушувалось питання капітального ремонту дороги в напрямку населеного пункту, а також проведення швидкісного інтернету.

Присутня на сходах громадян голова районної ради ознайомила присутніх із здобутками району за останній рік.

Голова районної ради Оксана Супрунець відповіла на ряд запитань, що задали жителі села та подякувала громаді за активність і бажання змінити життя село на краще, а депутатському корпусу сільської ради побажала активніше брати участь в житті села.

За результатами розгляду усіх вищезазначених питань прийняті відповідні рішення, що ляжуть в основу роботи сільської влади.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь