A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Загальні збори громадян села Вільшанка

Дата: 17.01.2019 15:05
Кількість переглядів: 557

16 січня 2019 року відбулися загальні збори громадян села Вільшанка. Участь у сходці села взяли голова районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, начальники структурних підрозділів районної державної адміністрації, депутат районної ради Дмитро Непотенко, громада населеного пункту.

                     

 Сільський голова Алла Усатюк прозвітувалася перед громадою про виконану роботу за рік. Зокрема, Алла Іванівна відзначила, що протягом поточного року в населеному пункті упорядковано сцену сільського клубу на загальну суму 25 тис. грн. на що використані кошти сільського бюджету.

Активну участь в соціально-економічному розвитку населеного пункту бере місцеве товариство «Агрокомплекс-Вільшанка», яке очолює депутат районної ради Дмитро Непотенко. В поточному році підприємством була надана допомога в придбанні 50 саджанців горіхів, а також придбано паркан на кладовище.

На загальних зборах було озвучено й ряд проблем, над якими сьогодні необхідно працювати – це підведення інтернету та ямковий ремонт окремих ділянок дороги.

Ще одним важливим питанням є утримання місцевого фельдшерського пункту. Як відзначила голова районної ради Оксана Супрунець, що сьогодні влада району докладає максимум зусиль, щоб в усіх населених пунктах Уманщини були збережені медичні заклади.

                        


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь