A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

В населених пунктах Уманського району продовжуються загальні збори громадян

Дата: 21.01.2019 16:39
Кількість переглядів: 825

Сьогодні відбулися загальні збори громадян села Вільшана Слобідка, які провів сільський голова Леонід Оратівський. Участь у сходці села взяли голова районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, депутати районної ради Анатолій Матерянський та Анатолій Кисіль, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, громада села.

                        

Розпочав зібрання сільський голова Леонід Оратівський, який прозвітувався перед громадою про виконання програми соціально-економічного розвитку та наповнення сільського бюджету.

Найбільш значущими проектами, які було реалізовано в населеному пункті в поточному році став ремонт сільського стадіону на загальну суму понад 37 тис. грн. на що залучено кошти місцевого бюджету та ДП АФ «Байс-Агро» та встановлення дитячого майданчика за рахунок державного та місцевих бюджетів загальною вартістю понад 77 тис. грн.

Також цього дня на загальних зборах порушувалося ряд проблемних питань.

На сьогоднішній день мешканців населеного пункту хвилює питання ремонту дороги та містка загального користування, а також заготівлі посипкового матеріалу в зимовий період.

Ще одним важливим питанням є збереження приміщення Дубівської амбулаторії АЗПСМ та забезпечення закладу лікарем-стоматологом.

Керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації була надана цікава інформація в галузях соціального захисту населення, сільського господарства та медицини.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь