A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Пошта нового формату

Укрпошта продовжує розширювати проєкт «Сільське відділення», яким передбачено запровадження нової моделі обслуговування клієнтів – пересувні відділення поштового зв’язку.

16:29 08.10.2020

Пам’ятка про коронавірус

Коронавіруси (Coronaviridae) — велика родина респіраторних одноланцюгових РНК-вірусів, що включає на січень 2020 року 39 видів вірусів, об'єднаних у 2 підродини Letovirinae та Orthocoronavirinae (до яких належить і 2019-nCoV / SARS-CoV-2, який спричинив згідно з міжнародною медичною термінологією спалах коронавірусної хвороби - COVID-19, що почався в грудні 2019).

14:33 07.10.2020

Основні зміни у проекті нової редакції закону про місцеве самоврядування - інфографіка

Днями робоча група з питань впровадження реформи децентралізації влади в Україні, створена Комітетом з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, розглядатиме проект закону «Про місцеве самоврядування в Україні» в новій редакції.

16:45 05.10.2020

УАРОР напрацювала повноваження для районних рад, наступний крок за владою – їх унормування

Українська асоціація районних та обласних рад напрацювала 17 повноважень, які могли б виконувати районні ради. Тепер їх треба унормувати у законодавстві. Про це заявили Голова Секретаріату Асоціації Юрій Андрійчук та Голова Уманської районної ради Оксана Супрунець у ході прес-конференції в прес-центрі Українських Новин на тему Механізми ліквідації та реорганізації районних рад.

14:07 02.10.2020

Чітке розмежування повноважень між всіма рівнями місцевого самоврядування та виконавчої влади. Які законодавчі новели пропонує Мінрегіон

Мінрегіон презентував профільному парламентському Комітету нові редакції проєктів законів «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про місцеві державні адміністрації». Про це йдеться на сайті "Децентралізація".

12:16 01.10.2020

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 щорічно відзначає цей день.

08:38 01.10.2020

Голова районної ради Оксана Супрунець бере участь у заходах, які організовує УАРОР

29-30 вересня 2020 року голова районної ради Оксана Супрунець перебуває у Києві, де бере участь у заходах, які організовує Українська асоціація районних та обласних рад за підсумками консультацій з профільними парламентськими комітетами та за результатами роботи ХХ Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації.

15:30 30.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь