A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Відбулася позачергова сесія Уманської районної ради

Сьогодні, 17 листопада 2020 року, заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін провів позачергову сесію районної ради сьомого скликання. У роботі пленарного засідання сесії взяли участь голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, керівники відповідних структурних підрозділів РДА, представники інших районних відомств, установ та сільських ОТГ, працівники районної ради.

12:33 17.11.2020

Вітаємо з Днем народження депутата районної ради Ігора Подлєсного

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ПОДЛЄСНОГО Ігора Володимировича, члена постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, підприємництва та  регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища – з нагоди Дня народження!

08:31 17.11.2020

Сергій Чернов розповів, як працюватимуть нові райони та про виклики децентралізації

Що означає для громад перехід на прямі бюджетні відносини з державою, кому належатимуть районні лікарні, музичні школи та інтернати, а також чим небезпечна незавершеність реформи. Ці та інші питання, пов’язані з реформою місцевого самоврядування та зміною кількості районів, обговорили з Президентом Української асоціації районних та обласних рад Сергієм Черновим журналісти «Слобідського краю».

09:53 16.11.2020

Розпочалося обговорення нової редакції Закону "Про місцеве самоврядування в Україні"

Відбулася перша установча зустріч Робочої групи Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування з питань впровадження реформи децентралізації влади в Україні на якій була презентована концепція нової редакції Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

16:53 12.11.2020

Уряд прийняв рішення про посилення карантинних обмежень в Україні через коронавірус

11 листопада 2020 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення про запровадження «карантину вихідного дня», який буде діяти щонайменше до кінця листопада. Він розпочнеться вже з 00:00 14 листопада до 00:00 понеділка. Тоді працюватимуть лише продуктові магазини, автозаправки, аптеки, фінансові установи та транспорт.

15:54 12.11.2020

11 листопада розпочинається обговорення проекту нової редакції закону «Про місцеве самоврядування в Україні»

11 листопада розпочинається обговорення проекту Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та змін до деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації та розмежування повноважень органів місцевого самоврядування.

12:50 11.11.2020

Вітаємо з днем народження депутата районної ради Юрія Гриня

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ГРИНЯ Юрія Івановича, члена постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку та регуляторної політики – з нагоди Дня народження!

09:56 11.11.2020

Максим Степанов роз’яснив, як діятиме карантин “вихідного дня”

Міністерство охорони здоров’я пропонує посилити карантинні заходи. Їх вже найближчими днями розглянуть на засіданні Уряду. Про це під час щоденного брифінгу повідомив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

15:11 09.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь