A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Українці зможуть самостійно викликати мобільні бригади для тестування на коронавірус

Починаючи з четверга, 26 листопада, хворі з симптомами коронавірусної хвороби зможуть самостійно викликати до себе додому мобільну бригаду, яка візьме у них зразки для лабораторного тестування на коронавірус, повідомив у середу, 25 листопада, міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

14:37 26.11.2020

24 листопада - четверта зустріч робочої групи з обговорення законопроекту “Про місцеве самоврядування в Україні

Сьогодні, 24 листопада 2020 року, о 14.00 відбудеться четверта зустріч робочої групи з обговорення законопроекту “Про місцеве самоврядування в Україні”. На цій зустрічі продовжиться обговорення Розділу ІІ “Здійснення місцевого самоврядування територіальною громадою” вже з додатковими правками від учасників робочої групи.

09:25 24.11.2020

Вітаємо з Днем народження депутата районної ради Віктора Десятника

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ДЕСЯТНИКА Віктора Миколайовича, члена постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, підприємництва та  регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища – з нагоди Дня народження!

11:14 22.11.2020

Вільні творити славне майбутнє: на Уманщині вшанували пам’ять загиблих патріотів України

З нагоди Дня Гідності і Свободи сьогодні, 20 листопада 2019 року,  голова районної ради Оксана Супрунець, голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький вшанували пам’ять загиблих патріотів України, поклавши квіти до пам’ятного знака Героям Небесної сотні, що в с.Дубова.

14:26 20.11.2020

Верховна Рада прийняла законопроєкт 3651-д в цілому

Учора, 17 листопада 2020 року, Верховна Рада України прийняла в другому читанні та в цілому Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій №3651-д.

15:30 18.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь