A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Семінар з питань проведення реорганізації органів місцевого самоврядування

Дата: 30.09.2020 16:00
Кількість переглядів: 487

Сьогодні, 30 вересня  2020 року, у  великій  залі адміністративного будинку пройшов семінар щодо забезпечення прав працівників під час реорганізації органів місцевого самоврядування.

На семінар був запрошений голова обласної організації профспілки працівників державних установ Василь Олійник. Також участь у заході взяли заступник голови районної ради Петро Бабкін, працівники районної ради, представники Паланської, Ладижинської та Дмитрушківської ОТГ, голови та секретарі сільських та селищної рад. Василь Олійник  надав методично-консультативну та практичну допомогу всім присутнім щодо забезпечення прав працівників під час реорганізації органів місцевого самоврядування в рамках утворення об’єднаних територіальних громад.

Зокрема, під час заходу ним було роз’яснено першочергові дії керівництва органів місцевого самоврядування під час утворення ОТГ та проведення адміністративно-територіальної реформи, порядок повідомлення працівників про можливе вивільнення, визначення переважного права під час оптимізації, отримання згоди профспілкової організації на вивільнення працівників, переведення та призначення працівників на посади в ОТГ тощо. Також, обговорено окремі аспекти здійснення кадрової політики в органах місцевого самоврядування, а також забезпечення виконання вимог антикорупційного законодавства.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь