A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради Оксана Супрунець бере участь у заходах, які організовує УАРОР

Дата: 30.09.2020 15:30
Кількість переглядів: 550

29-30 вересня 2020 року голова районної ради Оксана Супрунець перебуває у Києві, де бере участь у заходах, які організовує Українська асоціація районних та обласних рад за підсумками консультацій з профільними парламентськими комітетами та за результатами роботи ХХ Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації.

Зокрема, 29 вересня відбулася робоча зустріч у Комітеті Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

30 вересня - круглий стіл та прес-конференція Української асоціації районних та обласних рад на тему Механізми ліквідації та реорганізації районних рад.

Як відомо, відповідно до рішення парламенту, після місцевих виборів кількість районів в Україні скоротиться з 490 до 136. Аналогічно й скоротиться кількість районних рад.

Представники Асоціації за підсумками консультацій з профільними парламентськими комітетами та круглого столу розкажуть про перспективи процесу ліквідації та реорганізації районних рад, а також про бачення Асоціації, як розвиватиметься децентралізація на субрегіональному рівні.

Крім того, учасників прес-конференції буде ознайомлено з переліком нових повноважень районних рад, що напрацьовані керівниками районних рад з усієї країни в ході ХХ Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації.

Зокрема такі повноваження мають стати основою, під яку здійснюватиметься їхнє фінансування.

Джерело: сайт УАРОР



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь