A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Вітання голови районної ради Оксани Супрунець з нагоди Дня працівника освіти

Дата: 02.10.2020 15:44
Кількість переглядів: 874

Дорогі освітяни Уманщини!

Сердечно вітаю вас із професійним святом - Днем працівника освіти! Від вас залежить хід історії та наше майбутнє. Те, якими будуть погляди, цінності та світосприйняття наших наступних поколінь, а значить і те, якою буде Україна. Ви вчите мислити, діяти, відчувати, розвиватися.

На жаль, COVID-19 вніс свої корективи і традиційний урочистий формат святкування змінився на онлайн. Але я з вами, я пам’ятаю внесок кожного у розвиток освіти Уманщини. Схиляю у повазі голову і вклоняюся вам за самовіддану працю та благородство душі. Бо кожен із вас є невід’ємною частиною полум’я, яке зігріває нашу Уманщину – вогню розвитку, знань та зростання. У своїх руках ви зосереджуєте неймовірну силу. Тож будьте активними, навчайтеся новому, зростайте, адже ваші зусилля і ваші справи живуть вічно – у ваших вихованцях та у справах їхніх рук.

Висловлюю вдячність за працю керівникам закладів освіти й бажаю завжди бути справжніми лідерами, освітніми менеджерами зі своїми педагогічними ідеями. Вибудовуйте свою діяльність, як чітку систему з конкретними векторами розвитку. Зичу вам натхнення, успіху й сил для нових звершень!

Також адресую теплі слова привітань вихователям закладів дошкільної освіти Уманщини. Ви задаєте вектор розвитку особистості і віддаєте частинку свого серця. Висловлюю вам вдячність за працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших мешканців нашого краю.

Вітаю зі святом і працівників позашкільної освіти! Висловлюю щиру подяку за ваш внесок у розвиток унікальної ланки в системі безперервної освіти – позашкільного навчання. Кожен із вас – це неповторна особистість, має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час.

Особливі слова вдячності адресую ветеранам педагогічної праці. Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Навіть складно уявити, скільки поколінь та вихованців пройшли через ваше серце, скільки дітей ви виховали та передали їм свої знання незалежно від свого настрою чи стану здоров’я. Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, мудрості, а також мати гарну опору поруч. Не дивлячись на те, що ви у мудрому віці, почувайте себе молодими!

Шановні колеги! Зичу вам усім міцного здоров’я, творчості, натхнення, в жодному разі не піддаватись професійному вигоранню, а в душі мати невичерпне джерело любові до дітей і до професії.

Із шаною та повагою

Голова Уманської районної ради       Оксана Супрунець


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь