A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

На Уманщині реалізовано перший етап проекту «Дубівському НВК - сучасний освітній простір!»

Сьогодні, 10 вересня 2020 року, під керівництвом голови районної ради Оксани Супрунець відбулося засідання круглого столу, під час якого підведені підсумки першого етапу проекту «Дубівському НВК - сучасний освітній простір!».

16:54 10.09.2020

Реорганізація громад і районів – інфографіка до законопроекту

Влітку цього року рішеннями Уряду і Парламенту в Україні створено 1469 територіальних громад і 136 районів. Отже, як і планувалося, 25 жовтня місцеві вибори пройдуть вже на новій територіальній основі. Але щоб реорганізувати органи місцевого самоврядування в нових громадах і райдержадміністрації в нових районах, Верховна Рада має прийняти законопроект №3651, який врегулює питання правонаступництва комунального і державного майна, бюджетних ресурсів, прав та інших зобов’язань.

16:01 09.09.2020

«На Черкащині розширюємо перелік лікарень першої хвилі», – Лариса Кошова про динаміку поширення COVID-19 в області

Число виявлених інфікованих на коронавірусну хворобу на Черкащині, як і в Україні, зростає. Тому в області розширили перелік лікарень першої хвилі. До нього додатково включили Маньківську центральну районну лікарню, де стаціонарно лікуватимуть пацієнтів з підтвердженою коронавірусною інфекцією. Тут діє 18 ліжок, які підключені до кисневих точок. Наразі заклад підписує відповідні угоди з НСЗУ. Про це повідомила очільниця обласного управління охорони здоров’я Лариса Кошова під час брифінгу.

09:27 09.09.2020

На засіданні президії районної ради обговорено питання управління майном комунальної власності, внесення змін до районних програм та окремих рішень

Голова районної ради Оксана Супрунець сьогодні, 8 вересня 2020 року, провела засідання президії районної ради, у якому також взяли участь члени постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та комунальної власності.

16:59 08.09.2020

Робоча поїздка заступника голови районної ради до села Ропотуха

За дорученням голови районної ради Оксани Супрунець її заступник Петро Бабкін сьогодні, 7 вересня 2020 року, відвідав село Ропотуха, де ознайомився із станом забезпечення життєдіяльності місцевих закладів та установ.

12:52 07.09.2020

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Миколу КРАВЧУКА!

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата КРАВЧУКА Миколу Сергійовича, члена постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, підприємництва та  регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища – з нагоди Дня народження!

09:38 06.09.2020

Скликається чергова сесія районної ради сьомого скликання

Відповідно до статті 46, пункту 7 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликається  чергова 60 сесія Уманської районної ради VІІ скликання,  на якій передбачається розгляд  таких питань:

08:39 04.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь