A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Пошта нового формату

Дата: 08.10.2020 16:29
Кількість переглядів: 781

Укрпошта продовжує розширювати проєкт «Сільське відділення», яким передбачено запровадження нової моделі обслуговування клієнтів – пересувні відділення поштового зв’язку.

   8 жовтня 2020 року  у  великій  залі адміністративного будинку відбулася презентація зазначеного проєкту. У заході взяли участь заступник голови районної ради Петро Бабкін, голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк, голови сільських та селищної рад, представники Паланської, Ладижинської та Дмитрушківської ОТГ. Перед присутніми виступив директор Черкаської дирекції «Укрпошта» Олександр Марченко. Він проінформував про те, що Уманський район сьогодні отримав 13 автомобілів – пересувних відділень поштового зв’язку. До кінця 2020 року цим проєктом буде охоплена вся Черкаська область.

    Це другий етап реалізації проєкту «Сільське відділення», який стартував ще у червні 2018 року у Чернігівській області. Він продемонстрував свою ефективність  і довів, що пошта нового формату – це доступність фінансових і поштових послуг для мешканців навіть найвіддаленіших населених пунктів, де раніше пошти ніколи не було, сучасний сервіс, а також гідні умови та оплата праці для працівників компанії.

 Завдяки цьому формату жителі сіл зможуть зручно користуватися усіма послугами, які надає Укрпошта: сплачувати комунальні, отримувати пенсії, поповнювати мобільний, купувати продукти харчування та побутову хімію, надсилати та отримувати посилки і листи. А ще з’явилась нова, актуальна в період пандемії коронавірусу, послуга – безкоштовна доставка ліків, які доставлятимуться у спеціальній сумці-холодильнику

   Сподіваємося, що новий проєкт від Укрпошти виправдає себе, а жителі нашого району отримуватимуть якісні і вчасні поштові послуги.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь