A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Володимира ДЕМ’ЯНЧУКА

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ДЕМ’ЯНЧУКА Володимира Васильовича, члена постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, туризму та засобів масової інформації, директора Соколівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – з нагоди Дня народження!

09:35 28.05.2021

В Уманському районі стартував проєкт «День громади»

Сьогодні, 27 травня 2021 року, в Уманському районі стартував проєкт «День громади». Першою в селі Берестівець презентувала себе представникам інших громад Паланська територіальна громада. У заході взяв участь голова Уманської районної ради Віталій Олійник.

17:58 27.05.2021

Відкритість показників спроможності громад сприятиме розвитку територій, - В’ячеслав Негода

Кожен мешканець громади, місцевий депутат, голова місцевої ради, представник місцевого органу виконавчої влади, урядової структури повинен мати змогу бачити результати діяльності громад. Бо тільки спираючись на чіткі і зрозумілі дані, можна приймати зважені управлінські рішення з розвитку територій, робити усвідомлений вибір на місцевих виборах і слідкувати за результатами діяльності обранців. Для цього Мінрегіон за підтримки експертів і створив портал спроможності громад.

16:39 26.05.2021

22 травня – річниця від Дня перепоховання праху Тараса Шевченка на Чернечій горі у Каневі

22 травня 2021 року в Україні відзначають 160-ту річницю перепоховання праху великого генія нашого народу, поета, художника, громадського діяча, знаного у всьому світі, Тараса Григоровича Шевченка. 

14:05 21.05.2021

03 червня 2021 року відбудеться чергова сесія Уманської районної ради

Шоста, чергова, сесія Уманської районної ради 8-го скликання відбудеться 03 червня 2021 року у великій залі адміністративного будинку за адресою: м. Умань, площа Соборності, 1. Початок сесії - о 10:00.

12:00 21.05.2021

Щорічно 22 травня в Україні відзначається день річки Південний Буг.

Річка Південний Буг бере свій початок на Волино-Подільській височині поблизу с. Холодець Хмельницької області та впадає у Дніпро-Бузький лиман Чорного моря. Басейн Південного Бугу розташований у межах лісостепової та степової зон на території семи областей України: Хмельницької, Вінницької, Київської, Черкаської, Кіровоградської, Одеської та Миколаївської. Площа басейну становить 63700 кв. км, довжина – 806 км.

11:02 21.05.2021

Уманщина – у вишиванках

Уманщина долучилася до святкування Дня вишиванки, який в Україні традиційно відзначають щорічно у третій четвер травня. Вишиванка - це своєрідний наш оберіг, генетичний код нації. Її різнобарвні орнаменти символізують одвічні українські традиції, культуру, національну та історичну пам’ять. Унікальність її візерунків зачаровує весь світ.

17:13 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь