A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Між селами Легедзино та Доброводи капітально ремонтують ділянку автодороги Н-16

Продовжується капітальний ремонт ділянки автодороги Н-16 протяжністю 9 км від закінчення села Легедзине і до початку села Доброводи Уманського району. Виконуються роботи із фрезерування старого зношеного асфальтобетонного покриття, влаштування поширення автодороги, влаштування шарів основи дорожнього одягу зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та нижнього шару асфальтобетону, ремонту водопропускних труб під автодорогою та інше.

15:39 19.05.2021

«Сучасну українську мову» можуть вивчати в усіх куточках світу завдяки мультимедійному курсу

Мультимедійний курс «Сучасна українська мова» дозволить вільно вивчати українську мову 24/7, знаходячись у будь-якому місці світу. Його створили за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики.

09:38 19.05.2021

В Україні запрацює проєкт «ГОВЕРЛА» на підтримку розвитку громад

В Україні розпочинається реалізація масштабного проєкту «ГОВЕРЛА» за підтримки міжнародних партнерів, яка буде зосереджена на впровадженні та сприянні інституалізації ефективної системи децентралізованого самоврядування в Україні. Про це зазначив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов під час онлайн-зустрічі з представниками Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та компанії DAI.

09:28 19.05.2021

Виплати з безробіття надаються лише після багаторівневої перевірки

Державна служба зайнятості звертає увагу на необхідність добросовісного використання прав і обов’язків, пов’язаних з набуттям статусу безробітного. Часто фіксуються випадки, коли особи мають намір зареєструватися в службі зайнятості як безробітні і, при цьому, отримують дохід.

14:25 18.05.2021

На Уманщині біля села Оксанина відремонтували дорогу М-12

В Уманському районі завершили поточний середній ремонт ділянки міжнародної автодороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка від села Оксанина Уманського району і до кордону з Кіровоградською областю. Протяжність шляху – 7 км.

09:44 17.05.2021

16 травня - День пам’яті жертв політичних репресій

Відповідно до Указу Президента України від 21 травня 2007 року №431/2007, щорічно у третю неділю травня відзначається День пам’яті жертв політичних репресій. Цього дня по всій Україні віддають шану жертвам політичних репресій. Традиційно в цей день українці вшановують пам’ять тих, кому зламали долі сили, що намагались знищити Україну, українців та українську культуру.

15:42 14.05.2021

Дотримуймось протиепідемічних заходів, аби й в подальшому ситуація поліпшувалась, – Людмила Кравченко

На сьогодні країна подолала вже третю хвилю коронавірусної хвороби. Однак не саму хворобу. На цьому наголосила  головна санітарна лікарка області Людмила Кравченко під час сьогоднішнього брифінгу в ОДА.

14:12 13.05.2021

НАДС ініціює обговорення законопроекту про службу в органах місцевого самоврядування

За ініціативи НАДС відбулося засідання робочої групи щодо підготовки нової редакції Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування». Під час першої зустрічі Голова НАДС Наталія Алюшина представила напрацювання Агентства для обговорення, які ляжуть в основу нової редакції Закону «Про службу в органах місцевого самоврядування».

14:43 12.05.2021

Електронні цифрові документи, що містяться в застосунку Дія, відтепер можна використовувати для реєстрації в службі зайнятості

Верховна Рада ухвалила, а Президент України підписав 15 квітня 2021 року закон №4355 «Про внесення змін до Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» щодо безперешкодного використання електронного паспорта. Закон набуде чинності 23 серпня 2021 року.

12:57 12.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь