A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Команда Уманського району виборола перше місце в обласній Спартакіаді серед депутатів усіх рівнів

Дата: 31.05.2021 11:18
Кількість переглядів: 788

29 травня 2021 року в м. Городище на базі спортивного комплексу «Колос» відбулися фінальні змагання обласної Спартакіади серед депутатів усіх рівнів. Збірну команду Уманського району очолював голова Уманської районної ради Віталій Олійник.

Цьогоріч понад 100 учасників взяли участь у змаганнях із футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок.

Депутати місцевих рад Уманщини продемонстрували досить високий рівень спортивної майстерності та злагодженості.

Варто зауважити, що напруженими і водночас видовищними були ігри від першої і до фінальної. Боротьба тривала за кожне очко, за кожен м’яч, обдуманим був кожен хід на шахівниці. Спортивний дух, емоції вирували у кожному індивідуальному чи командному суперництві.

Самовіддано боролася за перемогу команда волейболістів Уманського району, зайнявши у фінальному матчі перше місце. Склад команди: Володимир Дем’янчук, депутат Уманської районної ради; Анатолій Кисіль, депутат Бабанської селищної ради; Володимир Бурлуцький, заступник голови Жашківської міської територіальної громади; Денис Курко, Олександр Косенюк,  Геннадій Онищук, депутати Жашківської міської ради; Петро Ремінний, депутат Маньківської селищної ради.

За честь нашого району з футзалу боролися Богдан Сокур, заступник голови Уманської районної ради та Віталій Паламарчук, депутат Уманської районної ради; Сергій Вусик та Вадим Брунь, депутати Жашківської міської ради; В’ячеслав Кравчук, депутат Христинівської міської ради; Володимир Сушкета, депутат Паланської сільської ради. Футболісти нашої команди посіли третє місце.

Активною була боротьба між тенісистами. За перемогу змагалися депутат Паланської сільської ради Володимир Сушкета, який за результатами гри завоював перше місце серед чоловіків, та староста села Сабадаш Галина Янчук, яка виборола третє місце серед жінок.

У змаганнях із шахів команду району представляла староста села Краснопілка Тетяна Усатюк, яка зуміла досягти  результату другого місця серед жінок. 

Своє мистецтво гри в шашки показала депутат Іваньківської сільської ради Альона Заїчко, яка завоювала перше місце серед жінок, та староста села Томашівка Анатолій Шевчук, який посів п’яте місце. 

За підсумками змагань з усіх видів спорту найбільшу кількість очок здобула збірна команда Уманського району.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями в особистому заліку та кубками і дипломами в загальнокомандному заліку.

З числа фіналістів буде сформовано команду, яка захищатиме честь Черкаської області на Всеукраїнській спартакіаді депутатів усіх рівнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь