A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Литовський муніципалітет Купишкіс зацікавлений у співпраці з Уманським районом

Дата: 28.05.2021 15:33
Кількість переглядів: 555

Сьогодні, 28 травня 2021 року, голова Уманської районної ради Віталій Олійник разом із працівниками районної ради провів онлайн зустріч із мером муніципалітету районного рівня Дайніусом  Бардаускасом та відповідними керівниками муніципальної адміністрації.

У ході знайомства Віталій Олійник висловив вдячність за ініціативу щодо налагодження контактів. «У зв’язку із ситуацією у світі, на жаль, наші зустрічі проходять саме в онлайн форматі, але сподіваюся після нормалізації становища у країні вони перейдуть у формат обміну делегаціями», – зазначив Віталій Васильович. 

У ході діалогу Дайніус  Бардаускас наголосив: «Ми живемо в об’єднаній Європі, і хотіли б мати дружню співпрацю та розвивати добрі стосунки з сусідніми та іншими європейськими країнами. Я думаю, що ми можемо поділитися досвідом в галузях туризму, культури, освіти, спорту та муніципальних районів, щоб набагато краще пізнати наші традиції та унікальних ремісників. Розробка спільних проектів - найкращий спосіб знайти спільні ознаки та відмінності наших культур».

На завершення онлайн зустрічі сторони домовилися підписати Угоду про співпрацю.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь