A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Завдяки #ВеликеБудівництво у Жашкові зробили школу «як американський ліцей»

Перспективно опорна Жашківська спеціалізована школа №1 з поглибленим вивченням окремих предметів змінюється. Завдяки програмі Президента України #ВеликеБудівництво тут утеплили стіни та продовжують оновлюватися як зовнішньо, так і внутрішньо.

10:06 12.05.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Ларису ГЕРАСИМЕНКО

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свою поважну колегу – депутата ГЕРАСИМЕНКО Ларису Федорівну, заступницю голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення – з нагоди Дня народження!

08:42 11.05.2021

Віталій Олійник: «Вклонімося кожній матері за подароване життя, турботу та молитву…»

Традиційно у другу неділю травня українці спільно з усім світом звеличують жінку-матір. Водночас для нашого народу цей образ є триєдиним, бо поєднав він у собі Матір Божу – заступницю усіх вірних, Україну – неньку та рідну матусю. А материнське благословення в Україні вважається не лише умовою щастя на землі, а й блаженства небесного.

16:09 07.05.2021

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

Прийшла уже 76-та весна з того часу, як закінчилась Друга світова війна. У ці травневі дні ми згадуємо ту найжорстокішу в історії сучасного світу війну і дякуємо всім, хто зміг, не дивлячись ні на що, захистити рідну землю. Згадуємо полеглих і живих, воїнів і мирних жителів - всіх, завдяки кому був переможений нацистський режим.

15:38 07.05.2021

Озеленимо рідний край разом: у Бабанці насаджено ялиновий сквер

Сьогодні, 7 травня 2021 року, у Бабанці відбулася акція з озеленення центральної частини селища. Її учасниками  стали голова Уманської  районної ради Віталій Олійник, голова районної державної адміністрації Ігор Миклащук, Бабанський селищний голова Леонід Оратівський, керівник ДП «Агрофірма «Байс-агро» ТОВ «Агро Посівна Компанія», депутат Бабанської селищної ради Анатолій Кисіль, працівники районної та селищної рад, райдержадміністрації.

15:33 07.05.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Сергія ДІДЕНКА

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ДІДЕНКА Сергія Васильовича, члена постійної комісії з питань освіти, культури, спорту,  туризму та засобів масової інформації – з нагоди Дня народження!

08:32 07.05.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Віталія ПАЛАМАРЧУКА

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ПАЛАМАРЧУКА Віталія Сергійовича, члена постійної комісії з питань бюджету, фінансів, комунальної власності, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики – з нагоди Дня народження!

09:40 04.05.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Лесю КРИЖАНІВСЬКУ

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свою поважну колегу – депутата КРИЖАНІВСЬКУ Лесю Іванівну, члена постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення – з нагоди Дня народження!

09:37 04.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь