A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Зустріч у чеському Посольстві в рамках виконання районної Програми розвитку міжнародного співробітництва

На виконання Програми розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Уманського району на 2021-2025 роки вчора, 29 квітня 2021 року, у Посольстві Чехії в Україні відбулася зустріч голови Уманської районної ради Віталія Олійника з Надзвичайним та Повноважним Послом Радеком Матулою та представниками чеського Посольства.

13:20 30.04.2021

Земельна децентралізація: Парламент прийняв в цілому законопроект №2194

Учора, 28 квітня 2021 року, Верховна Рада прийняла в цілому законопроект «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» №2194. Про це йдеться на сайті Децентралізація.

15:47 29.04.2021

Сергій Чернов: Децентралізацію активно почали, але на другому етапі застрягли

Під час другого етапу реформи децентралізації виникли труднощі з її впровадженням. Це стосується як громад, так і районних рад. Під час прямого ефіру у «Слобідському краї» Президент Української асоціації районних та обласних рад Сергій Чернов розповів, як можна виправити ситуацію та який європейський досвід буде корисний.

14:53 29.04.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Різу АЗІЗОВА

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата АЗІЗОВА Різу Нарімановича, члена постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку – з нагоди Дня народження!

08:08 28.04.2021

Геопортал - це сучасний інструмент для публікації та онлайн роботи з містобудівною і земельною документацією

На цьому було наголошено під час зустрічі з очільниками територіальних громад Уманського району, що відбулася 27 квітня 2021 року під керівництвом голови Уманської районної ради Віталія Олійника та  голови Уманської райдержадміністрації Ігоря Миклащука. Серед учасників зібрання - заступник голови районної ради Богдан Сокур, керівники та фахівці відповідних структурних підрозділів територіальних громад, райдержадміністрації та районної ради. 

17:14 27.04.2021

Мінрегіон частково врахував пропозиції УАРОР до Законопроєкту Про особливості стимулювання регіонального розвитку

Міністерство розвитку громад та територій України частково врахувало пропозиції Української асоціації районних таобласних рад до Законопроєкту Про особливості стимулювання регіонального розвитку. Врахована пропозиція стосується переліку регіональних полюсів економічного зростання.

16:08 27.04.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Володимира ВЕРАКСУ

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ВЕРАКСУ Володимира Віталійовича, члена президії районної ради та голову постійної комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва та  регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища – з нагоди Дня народження!

09:11 27.04.2021

Віталій Олійник взяв участь у заходах з нагоди 35-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2021 року минає тридцять п’ять років від тієї весняної ночі, коли сталась страшна аварія на Чорнобильській атомній електростанції. «Мирний атом» за лічені секунди кардинально змінив перебіг людського буття, здолав державні кордони, перетворив частину чудового українського Полісся на зону відчуження, що на довгі роки стала ізольованою від навколишнього світу. Тепер щорічно наша країна відзначає сумну дату в новітній українській історії.

17:20 26.04.2021

Із засідання шостої сесії Черкаської обласної ради

23 квітня  2021 року відбулася шоста сесія Черкаської обласної ради. На пленарне засідання для участі у її роботі зареєструвалося 54 депутати. Це дало змогу голові обласної ради Анатолію Підгорному, який вів її засідання, оголосити сесію відкритою.

15:37 23.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь