A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

В Україні запроваджують нові підходи до стимулювання регіонального розвитку – відповідний законопроєкт розгляне парламент

Кабінет Міністрів України схвалив законопроєкт щодо особливостей стимулювання регіонального розвитку. Відповідне рішення ухвалено сьогодні, 9 червня 2021 року, під час засідання Уряду. 

16:23 09.06.2021

На Черкащині вперше в Україні масштабно відзначать День фермера

Сучасно, новітньо та драйвово. Всеукраїнський день фермера цьогоріч область проведе з розмахом. 16-18 червня на території черкаського аеропорту діятиме виставка-фестиваль «AGROSHOW Ukraine-2021», яка об’єднає представників галузі, владців та громаду, аби показати, що агросектор – це давно вже технологічне інноваційне середовище. Про цікавинки заходу розповіли організатори на брифінгу в ОДА.

15:03 08.06.2021

Із засідання сесії Черкаської обласної ради

Пленарне засідання сьомої сесії восьмого скликання Черкаської обласної ради виявилося конструктивним та продуктивним: за менше ніж півтори години роботи розглянули більше двадцяти питань, серед яких – і дуже важливі для економіки і соціальної сфери області. Таку оцінку сесії облради, що відбулася 4 червня 2021 року, дав у коментарі «Прочерку» голова обласної ради Анатолій Підгорний.

09:17 07.06.2021

Зміни до Конституції та розвиток спроможності громад: Мінрегіон та міжнародні партнери обговорили подальші кроки децентралізації в Україні

Мінрегіон обговорив з представники міжнародних проектів і програм, що підтримують децентралізацію в Україні, подальші кроки у впровадженні реформи.

08:57 07.06.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Дмитра КОРОТАША

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата КОРОТАША Дмитра Сергійовича, секретаря постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, туризму та засобів масової інформації – з нагоди Дня народження!

08:58 05.06.2021

6 червня – День журналіста

День журналіста щороку відзначають в Україні 6 червня – у день прийняття Спілки журналістів України 1992 року в Міжнародну федерацію журналістів. Згодом – 25 травня 1994 року – її статус було підкріплено й Указом Президента України.

16:05 04.06.2021

Олексій Чернишов: Реформа децентралізації влади має бути закріплена змінами до Конституції

Результати та подальші плани реформи децентралізації Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов обговорив зі Спеціальним посланником Уряду Федеративної Республіки Німеччина з питань реформи децентралізації в Україні Ґеорґом Мільбрадтом. 

14:57 04.06.2021

Відбулася чергова сесія Уманської районної ради

Сьогодні, 3 червня 2021 року, голова Уманської районної ради Віталій Олійник провів шосту, чергову, сесію районної ради. У роботі пленарного засідання взяв участь голова районної державної адміністрації Ігор Миклащук, голови територіальних громад новоутвореного Уманського району, керівники структурних підрозділів РДА, працівники виконавчого апарату районної ради, представники ЗМІ.

16:56 03.06.2021

Вітаємо з ювілейним днем народження володаря відзнаки Уманської районної ради «За заслуги перед Уманщиною» Петра КАРАЧУНА

Керівництво та виконавчий апарат Уманської районної ради щиро вітають з нагоди ювілейного дня народження КАРАЧУНА Петра Володимировича - депутата районної ради двох попередніх скликань, володаря відзнаки «За заслуги перед Уманщиною».

08:21 03.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь