A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Проведено чергову сесію районної ради

Дата: 06.07.2018 15:48
Кількість переглядів: 741

6 липня 2018 року відбулося засідання 32 чергової сесії районної ради. Участь у засіданні взяв голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники правоохоронних органів, сільські та селищний голови, представники засобів масової інформації. Проводила засідання голова районної ради Оксана Супрунець.

На порядок денний чергової сесії виносилося ряд актуальних питань.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Івасюк прозвітувався про виконання районного бюджету за перший квартал 2018 року. Зокрема, Микола Якович відзначив, що за перший квартал 2018 року обсяг доходної частини районного бюджету склав 102765,4 тис. грн., з них надходження до загального фонду склали – 101303,6 тис. грн., спеціального фонду – 1461,8 тис. грн.

Було заслухано інформацію по виконанню районних довгострокових програм: «Про хід виконання районної програми з національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки» та «Про соціальний захист та виконання законодавства щодо медичного забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції та членів їх сімей».

Також заслухано інформацію начальника Уманського районного відділення поліції Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони публічного порядку та результати діяльності на території Уманського району.

Сесією районної ради було внесено зміни до районних програм, а саме:

  • Районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців – добровольців на 2018-2022 роки;
  • Районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки;
  • Районної програми відзначення пам’ятних дат, ювілеїв та інших заходів на 2016-2020 роки;
  • Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2018 рік.

Депутати підтримали рішення що стосувалися комунальної власності та земельних питань.

Сесія Уманської районної ради схвалила рішення «Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2018 року».

Заступник головного лікаря Уманський центр первинної медико-санітарної допомоги Марина Опаленко прозвітувалася про впровадження медичної реформи та роботу медичних закладів в умовах реформування.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь