A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Проведена зустріч з орендарями земель та підприємцями села Косенівка

Дата: 10.07.2018 16:40
Кількість переглядів: 670

10 липня 2018 року голова районної ради Оксана Супрунець провела зустріч з орендарями та підприємцями, які обробляють земельні ділянки в селі Косенівка. Участь у засіданні взяли: керуюча справами районної ради Наталія Короп, начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Тетяна Солом’яна,  сільський голова села Косенівка Олександр Дементьєв, депутат районної ради Людмила Кузьменко, депутати сільської ради.

На порядок денний наради виносилося ряд питань, а саме:

1. Про соціально-економічний розвиток села Косенівка.

2. Організація роботи закладів торгівлі.

3. Виділення земельних ділянок учасникам АТО та членам сімей загиблих.

4. Розвиток зеленого туризму в селі Косенівка.

Звертаючись до учасників зібрання голова районної ради наголосила на вчасній сплаті податків орендарями земель, адже від цього залежить розвиток сільських територій.

Також Оксана Анатоліївна акцентувала увагу на актуальності розвитку сільського зеленого туризму: «Сільський туризм вважається видом підприємницької діяльності та включає в себе ведення особистого селянського господарства з широкими можливостями використання природного ресурсу, матеріального і культурного потенціалу регіону. Він позитивно впливає на вирішення соціально-економічних проблем села, передусім у напрямку розширення сфери зайнятості сільського населення. Сільський зелений туризм дає селянам додатковий дохід, розширює можливості зайнятості сільського господаря не тільки у виробничій сфері, але й у сфері обслуговування», - зазначила посадовець.

Оксана Анатоліївна відзначила, що для тих, хто проживає у сільській місцевості, має власну садибу, веде особисте селянське господарство і бажає відкрити власну справу у цій сфері, районна влада буде надавати необхідну підтримку та сприятиме створенню мережі сільського зеленого туризму на Уманщині.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь