A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Президент взяв участь у міні-саміті Україна-ЄС

20 березня у Брюсселі відбувся неформальний міні-саміт Україна – Європейський Союз за участю Президента України Петра Порошенка, Президента Європейської Ради Дональда Туска, Президента Європейської Комісії Жан-Клода Юнкера та Президента Європейського Парламенту Антоніо Таяні, а також ключових профільних членів Європейської Комісії.

15:57 21.03.2019

Я МАЮ ПРАВО ГОЛОСУ!

У рамках інформаційної кампанії “Я МАЮ ПРАВО ГОЛОСУ!” нагадуємо, до 25 березня ви ще маєте можливість змінити місце голосування. Для цього слід звернутися до органу ведення реєстру виборців за місцем перебування на день виборів і подати заяву про тимчасову зміну місця голосування. Важливо: зробити це можна лише до 25 березня.

12:40 21.03.2019

Пріоритетом роботи влади є відпочинок та оздоровлення дітей Уманщини

20 березня 2019 року відбулося засідання координаційної ради при районній державній адміністрації з питань оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей, учнівської молоді влітку 2019 року.  Участь у засіданні взяли голова районної ради Оксана Супрунець, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, проводив засідання голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко.

16:47 20.03.2019

Голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь в нараді завідуючих ДНЗ

Сьогодні голова районної ради Оксана Супрунець та перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький взяли участь в нараді завідуючих закладів дошкільної освіти.

16:13 19.03.2019

Весняну посівну кампанію вже розпочато у чотирьох районах області

Цьогоріч на Черкащині весняно-польові роботи розпочалися на місяць раніше порівняно з минулим роком. За оперативною  інформацією станом на 15 березня в області аграрії розпочали посів ярих зернових та зернобобових культур на площі 0,5 тис. га,  що складає (0,1% до прогнозу). Зокрема ярого ячменю посіяно на площі 0,4 тис. га, що (становить 1,0 % від плану) та вівса –  10 га (1,0%).

14:34 19.03.2019

Фестиваль «Пісні, народжені в АТО»

16 березня в міському Будинку культури відбувся Всеукраїнський фестиваль фронтових пісень «Пісні, народжені в АТО», приурочений до Дня українського добровольця, що відзначається на державному рівні 14 березня, та присвячений воїнам, які виборюють волю та незалежність нашої держави на сході України.

15:16 18.03.2019

Сесія районної ради прийняла ряд важливих рішень

Сьогодні голова районної ради Оксана Супрунець провела засідання позачергової сесії районної ради. У роботі пленарного засідання взяли участь голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники інших районних закладів та установ і засобів масової інформації.

15:15 15.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь